🔔✉️Metin2 SMS | Metin2 En Uygun SMS GÖNDERME Paneli📩 🔔 [7/24 Whatsapp Destek✅ %100 Müşteri İlgisi ✅ %100 Ücretsiz Destek] ✅❤🧡🖤🤎💜💙💚💖💗💓💞💕

Metin2sms

Metin2sms.com.tr | TOPLU SMS HİZ.
Konular
11
Online süresi
24g 16939s
Reaksiyon Skoru
226
Altın Konu
0
Başarım Puanı
126
TM Yaşı
6 Yıl 7 Gün
MmoLira
4,090
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar Değerli Server Sahibi Olan Abilerim Kardeşlerim Ve Ablalarım
Biliyorsunuz SMS Günümüzde Popüler Metin2 Reklam'lar SMS üzerinden de Gerçekleşiyor.
Bende Sizlere http://Metin2sms.com/ Sistemi Kurdum Daha Doğrusu Bu İşin İçindeyim Uzun Zamandır
Ben Normalde Kurumsal Firmalara Satış Gerçekleştirmekteyim Corona'dan Çıktığından Beri Evde Metin2
Server Sahiplerine Böyle Bir SisteM Kurdum Biliyorsunuz Şuan Metin2 Server İsmi Başlık Açmak Ölüm Tabiki
Bundan Önce 1 Firma Vardı O Başlık Açıyordu BTK Tarafından Firma Kapandı Tek Mt2 Değil Firma İtemci Gamesatış
Gibi Başlık açtığı icin Firma Ceza Yedi Ve Kapatıldı Tabi Şuan Nasıl Gönderiliyor Derseniz BTK Şuan İsim Soyisim Başlıklarına
Sorun Yapmıyor Örnek Vereyim Adınız Soyadınız Serhat Kaya diyelim SERHAT K. Olarak Başlıkl Açılabilyor
Bizim Sistemde Numaramı Engelle Bölümü Mevcuttur Karşıdaki Numaranın Sahibi 1 kere Numarasını Kara Listeye
Eklediği Anda 1 Sene Sonra Açılan Başlıktan Bile SMS Alamıyor Bu Arada Metin2 SMS Satan Kardeşlerime Abilerime

Hayırlı Satışlar Diliyorum Sizleri Seviyorum ❤ Allah Herkesin Kesene Bol Bereket Verir İnşallah

Son düzenleme:
GÜNCELDİR

GÜNCELDİR.

günceldir.

Hayirli satışlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)