mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

Ban Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ubssyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 337

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar merhaba 3 gün önce m2 bob satın aldım ve 1 gün kullandım ama toplasanız 12 15 saati geçmemiştir.aynı bilgisayarda kendi asıl hesabıma da giriyordum. sanırım bu hilelerde ip ban atılıyormuş. hileyi kurmadan önce modemi resetledim ve sonrasında asıl hesabıma hile bilgisayara kayıtlıyken hiç giriş yapmadım hiçbir temasları olmadı aynı anda oyunda bile olmadılar. m2bobu bunu öğrendikten sonra kullanmayı bıraktım çünkü asıl hesabımda emeğim çok fazla . hesapların emailleri farklı ancak ban yersem ip ban mı atarlar yani asıl hesabımda gider mi bilgisi olan daha önce böyle bir durum yaşamış olan cevaplayabilir mi teşekkürler şimdiden iyi forumlar

2 PC yok ise bilgisayara sanal makine kur , makinenin içine Windows Xp (küçük boyutlu) yükle , VPN hizmeti kullan(Şart),mac adrese changer ve harddisk serial changer kullan . Sanal makineden sadece kasa çarına gir. İtemleri ticaretten aktarma (kuytu bir yerde,yere atabilirsin).

Aradan bir hafta 10 gün geçtiyse takma kafana okadar eski kayıtlara bakmıyorlar.

cevabın için teşekkürler o hesaptan vazgeçtim ip ban atsalar bile o sunucudan engelleniyorum dimi sadece hiçbir şekilde alakası olmayan emaille bi hesap açtım yeni serverda o ban yer mi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri