Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı ÇOK ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SONERYAMAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 226

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sunucumda aklımdaki bir kaç sorunu sizle paylaşmak istiyorum;

1- Kristal odaya girdiğimde direkt olarak slotlar çıkar çıkmaz beni sura ruhunun oraya atıyor
2- Razadör-Nemere ve Barones gibi bossların can ayarını navicattan yapıp reboot atmama rağmen mobları çağırdığımda canları aynı kalıyor
3- Oyundayken at üstünde item giyememe, statü verememe gibi sorun var (normalmi bilmiyorum arkadaşım söyledi)

İhtiyacım olan bir kaç şeyde var;

1- K envanterimiz var 3 slotlu 3 nesneli ben bunu 3 slotlu 6 nesneli yapmak istiyorum nasıl yapacağım ( kitap-taş-+basmalar-sandıklar-çiçekler-sürgün itemleri) gibi
2- Yeni haritalar eklemek istiyorum ancak bunlarla ilgili forum siteleri varmı kaynaklardan yararlanabileceğim çünkü bir kaç pvp de 10'larca zindan eklemişler
3- Oyunda yardımcı şaman (afrodit) eklemek istiyorum ancak bu sistemi çoğu yerde parayla satıp ticaretini yapan gördüm bu sistemin mantığı nedir?
4- Oyuna bir harita ekleyecek olsam 0 dan boss,mob ve npc kodlarına ihtiyacım var ancak oyunda olmayan türden olacak.

Şimdilik aklımdakiler bunlar lütfen bilgisi olan arkadaşlar yorum atarsa en azından bu konuyu arayanlarda topluca bu post'tan çözmüş olacaklardır.

Saygılarımla

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri