Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Files Kurma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DemirhanReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 532

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar , bir bilişim firmasından denemeleik sunucu satın aldım files kurmak istiyorum yardımcı olabilecek varmı ?

Çözüm
Öncelik le sunucuyu sadece files kurmak içinmi aldın yani zaten files kurulu sunucular satılıyor ama sen Ben kendi filesimi kuracağım diyorsan yine sunucu kiralamana gerek yoktu kendi bilgisayarına forumda bulabileceğin bir files bedava kurup istediğini yapabilirdin sen tam olarak ne istiyorsun şimdi onu bi anlayalım ve hiç bir şey bilmiyorsan bi tık uğraştırıcı olacaktır bence. Yinede acemiliğini kendi bilgisayarına sanal sunucu kurup başlamanı tavsiye ederim bunular ilgili videolar da bulabilirsin anahtar kelime olarak 'Virtual Box Metin2 server kurma' 'Metin2 Freebds' Bunlarla başla
bende şu olayı anlamadım mesela herşeyi yaptım share klasöründe game dosyası var bu ne anlama geliyor benim yapmak istediğim olay şu hp özütünü sınırsız yapmak istiyorum char_item den girip kodları değiştiriyorum ondan sonra yapmam gereken şey nedir mesela

Öncelik le sunucuyu sadece files kurmak içinmi aldın yani zaten files kurulu sunucular satılıyor ama sen Ben kendi filesimi kuracağım diyorsan yine sunucu kiralamana gerek yoktu kendi bilgisayarına forumda bulabileceğin bir files bedava kurup istediğini yapabilirdin sen tam olarak ne istiyorsun şimdi onu bi anlayalım ve hiç bir şey bilmiyorsan bi tık uğraştırıcı olacaktır bence. Yinede acemiliğini kendi bilgisayarına sanal sunucu kurup başlamanı tavsiye ederim bunular ilgili videolar da bulabilirsin anahtar kelime olarak 'Virtual Box Metin2 server kurma' 'Metin2 Freebds' Bunlarla başla

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri