- Konular
- 73
- Çözüm
- 22
- Online süresi
- 1mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 6,411
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin hepinize. Ben sorunumu şöyle özetlemek istiyorum.
Kullanmış olduğum filesi ve mysql'i sorunsuzca kurdum.(Henüz src build etmedim)
Sonrasında bir değişiklik yapmak için src içerisinden sadece ilgili kısımla gerekli düzenlemeyi yaptım ve build yaptım. En son olarak da oluşan game ve db dosyalarını share/ dizinindeki var olanlar ile değiştirdim.(Yoksa değişiklikler olmuyor.)
Buraya kadar bir sorun yok fakat bütün bunlardan sonra game'e ait bazı özellikler ve dosyalar yok oldu. Mesela başlangıç leveli itemi parası vs ayarlamıştım onlar tamamen dosyasıyla beraber yok oldu ve çar 1lvl den bomboş şekilde başlıyor.
Bunun nedeni ne olabilir acaba ?
Kullanmış olduğum filesi ve mysql'i sorunsuzca kurdum.(Henüz src build etmedim)
Sonrasında bir değişiklik yapmak için src içerisinden sadece ilgili kısımla gerekli düzenlemeyi yaptım ve build yaptım. En son olarak da oluşan game ve db dosyalarını share/ dizinindeki var olanlar ile değiştirdim.(Yoksa değişiklikler olmuyor.)
Buraya kadar bir sorun yok fakat bütün bunlardan sonra game'e ait bazı özellikler ve dosyalar yok oldu. Mesela başlangıç leveli itemi parası vs ayarlamıştım onlar tamamen dosyasıyla beraber yok oldu ve çar 1lvl den bomboş şekilde başlıyor.
Bunun nedeni ne olabilir acaba ?