DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Kule Önü Sysser Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ThanosIsBack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 865

ThanosIsBack

Thanosunuz geldi ❤
TM Üye
Üye
Konular
16
Çözüm
8
Online süresi
3d 21h
Reaksiyon Skoru
69
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 24 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
243
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

çözüldü

Son düzenleme:
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
bunu bende çok aradım ama bulamamıştım ve kendim çözdüm sorun tamamen property içerisindeki eksik dosyalardan kaynaklanmakta bunları şu şekilde çözebilirsiniz.

başka bir filesden property dosyasının içerisindeki

a , b , c dosyaları içerisindeki dosyalarda eksiklik var bunu başka filesdeki property dosyalarından bakarak anlayabilirsin
aynı şekil property içerisindeki tüm eksik dosyaları tamamlaman ve property.xml yenilemen sorunu çözecektir.
haritada olan bir obje yok yani; çiçek olabilir, anıt olabilir herhangibir buna benzer obje hatası veriyor. kısaca özetlemek gerekirse ;
şu konuya bir göz atın derim...

Konu başlığı düzenlendi.

bunu bende çok aradım ama bulamamıştım ve kendim çözdüm sorun tamamen property içerisindeki eksik dosyalardan kaynaklanmakta bunları şu şekilde çözebilirsiniz.

başka bir filesden property dosyasının içerisindeki

a , b , c dosyaları içerisindeki dosyalarda eksiklik var bunu başka filesdeki property dosyalarından bakarak anlayabilirsin
aynı şekil property içerisindeki tüm eksik dosyaları tamamlaman ve property.xml yenilemen sorunu çözecektir.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri