ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu filesle bir sürü oyun açıldı hepside +1000 oyuncunun altında görmedi garen2,siriusmt2,vatan2,sparkymt2 gibi. Sonuca bakacak olursak açılabiliyormuş?Oyun açılabilecek bir dosya değil. Almanızı önermem.
Forumda aktif olarak satışta bulunmayan hiçbir dosyayı almanızı da önermem.
Forum dışında yapacağınız ticarette karşılaşacağınız bir sorunda karşınızda muhatap bulamayabilirsiniz.
Siberdizayndan kullananların tabloları silinmiş tavsiye etmem mezu tarafında birşey duymadım ama size kalmış genedefiles hakkında bilginiz var mı sağlam mı ?
Bu files ile aktif oyunu olan kişilerle konuş senin için daha iyi olur.ne filesmiş arkadaş herkes bir ağızdan bişey söylüyor kime inanacağımı şaşırdım
Gelişiricisi benim bana ait şöyle anlatayım siberdizayn'dan alma sunucuları vs çok dandik cinomelmt2 vatan2 vs birçok oyun ondan aldı sonrasında mezuhosta geçiş yaptı şuanda mezuhostta ve sorunsuz hatasız oynatılıyor alacaksan mezuhosttan alabilirsin iyi günler.ne filesmiş arkadaş herkes bir ağızdan bişey söylüyor kime inanacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?