berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplandı Srcsiz eklemeler.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cebable
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 373

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba bu işlerde yeniyimde biraz srcsiz kostüm binek vs. eklemek mümkün mü ? ona göre srcsiz files alacağımda çalışmalarım için şimdiden teşekkür ederim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba bu işlerde yeniyimde biraz srcsiz kostüm binek vs. eklemek mümkün mü ? ona göre srcsiz files alacağımda çalışmalarım için şimdiden teşekkür ederim.
pack ve sql üzerinden Silah kostüm zırh Binek pet mob eklemesi yapa bilirsin ek olarak Python (Pack) üzerinden belirli sistemler var forumda mevcut onları ekleye bilirsin sourcesiz bir cok işlem yapa bilirsin yine yalnız bulnan acık bug ları source olmadan gideremezsin ki eklemek istediğin sistem varsa onlarıda ekleyemezsin. Filesi alacağın kişide Source dosyaları illaki vardır buldugun bug acık vs leri bildirirsin zaten ister istemez yardımcı olur :)
pack ve sql üzerinden Silah kostüm zırh Binek pet mob eklemesi yapa bilirsin ek olarak Python (Pack) üzerinden belirli sistemler var forumda mevcut onları ekleye bilirsin sourcesiz bir cok işlem yapa bilirsin yine yalnız bulnan acık bug ları source olmadan gideremezsin ki eklemek istediğin sistem varsa onlarıda ekleyemezsin. Filesi alacağın kişide Source dosyaları illaki vardır buldugun bug acık vs leri bildirirsin zaten ister istemez yardımcı olur :)
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için sistem ekleyecek kadar bilgili biri degilim sadece kostümlerle vs. onlarla başlayacağım :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri