ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1. Sorun gametype ve costumewindow.py kaynaklı diye biliyorum yani şöyle anlatayım wear aura ise gametypede sıralaması vardır onu costumewindow.py ile uyumlu yapacaksınki çeksin item nereye gideceğini bilecek 2. Sorun hakkında bir bilgim yok syser kontrol edilmeli python taraflı olabilir
GameType.h, ItemData.h, length.h protoreader eklersen ben bakarım. Eğer hepsini doğru yaptım diyorsan:
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Buradaki sayı sende 32dir ve sen 33. olarak bu sistemi eklemişsen sıralama sınırını aştığın içinde takmıyor olabilir.
49001 ¸Þ¸Óµå ¼ÒȯÆÐ1 ITEM_COSTUME COSTUME_AURA 1 ANTI_DROP|ANTI_SELL|ANTI_GIVE|ANTI_STACK|ANTI_MYSHOP QUEST_USE_MULTIPLE|LOG WEAR_SHIELD NONE 0 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 43200 0 0 0 0 0 0 0 0
49002 ¸Þ¸Óµå ¼ÒȯÆÐ1 ITEM_COSTUME COSTUME_AURA 1 ANTI_DROP|ANTI_SELL|ANTI_GIVE|ANTI_STACK|ANTI_MYSHOP QUEST_USE_MULTIPLE|LOG WEAR_SHIELD NONE 0 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 43200 0 0 0 0 0 0 0 0
49003 ¸Þ¸Óµå ¼ÒȯÆÐ1 ITEM_COSTUME COSTUME_AURA 1...
İtem protosu ekli değildi konuda bak sayende bunuda öğrenmiş oldum : RESOURCE_AURA ben direk kuşak gibi ayarlamıştım yükseltme yapmıyordu.Eyvallah ilgilendiginiz icin.
Sorun2 itemproto da malzemeleri RESOURCE_AURA yapmamisim düzelttim. simdi onun yükseltmesi felan oluyor fakat yükseltme malzemelerini veya yang nerden ayarlandigi ilgilendiriyor beni
Sorun1 hala mevcut. WEAR_MAX = 32 hala ulasilmamis, suan 27 felan olmam lazim özel den veya discord dan bana yaz sana gerekli dosyalari atayim @Flusya23 Ferdi#1497
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?