Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
s
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
noldu sv tutmadımı
Satışlar 3 günlüğüne durdurulmuştur.
Aynı hareketi sevdiğim sevmediğim dostum düşmanım tanıdık tanımadık herkezden bekliyorum yemişim filesinide metin2sinide kuzular orada şehit olurken ben burada metin2den gelecek parayı düşünemem bize yakışmaz. Gün birlik olma günüdür @admin donat her bir yanı türk bayraklarıyla aynı davranışı sizdende bekliyoruz sağ sol neresi varsa
@canTolip @doganemirhan @Eric Bloodaxe @Luigina @__dracaryS__ @scorpion1453
@pesege
55-120 ve 1-120 proje için 2 adet files satın alındı. Arkadaşımıza kesinlikle güvenebilirsiniz.
neden 2 adet satın al düğmesine 2 defamı bastın yakup
Açıklı files sattığını itiraf ettiği için arkadaşın satış konuları kapatılmıştır.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
+Konu tekrar açıldı, açıklı files vb durumlar yaşanması durumunda satışlarınız durdurdurulacaktır.
Kitle bir çok servere dagılmış durumda biz bazıları gibi açılışda corelerle boğuşmadık şu zamana kadar toplam 2780 hesap var ve 1 tane bile core almadık buda bize deneyim kazandırdınoldu sv tutmadımı
her gün sv açılıyor oyuncu çok dağınık eğer dediğiniz gibi herhangibir core alınmadıysa başarılı olmuş bir çalışma kesinlikle geliştirilebilir, asgardionla kıyaslayınca içerik olarak daha zayıf kalmış ama 8000 euro da olmadığını düşünüyorumKitle bir çok servere dagılmış durumda biz bazıları gibi açılışda corelerle boğuşmadık şu zamana kadar toplam 2780 hesap var ve 1 tane bile core almadık buda bize deneyim kazandırdı

iyi çalışmalar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)