ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı source build etme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkan7781
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 621

furkan7781

Level 1
Üye
Konular
2
Çözüm
2
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 8 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
32
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

internetten bulduğum bir filesi geliştirmeye çalışıyorum . filesin yanında birde game source var . ben bu game source içinde bazı dosyalar üzerinde değişiklik yapıp sunucuya uygulamak istiyorum . ben bu source yi nasıl build edip oyuna uygulayabilirim yardımcı olabilirmisiniz . metin2 files geliştirme işinde yeniyim internette gördüğüm kaynaklardan anlayamadım. teşekkürler

forumda bu konuda yeterince kaynak var eğer fiziksel sunucumda da nereye atacağım diye soracak olursanız. Videolu analtımlar var birçok konuda.
Hocam internette baya araştırdım ama konuya çok yabancı olduğum için pek bilgi edinemedim son çare konu açtım

Build işlemi bitince size game ve db dosyaları verir onları fiziksel sunucunuza atmanız gerekir.
Hocam yardımların için çok teşekkür ederim .ben şimdi gamesource yi derleyip game dosyasını sunucuya attım .
ama db yi derlerken "No rule to make target" hatasını alıyorum forumda biraz baktım ama çözümünü bulamadım ,
hata :
resimag.com/p1/c08cedb65e7.png

yardımcı olabilirsen sevinirim . Bu arada hangi durumlarda db yi tekrar derlemem gerekir bunuda cevaplarsan çok sevinirim.

Yazılan dosyalar eksik sanırım,
komple build deneyin

cd /usr/src/gamesource/Server/
gmake all

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri