ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
internetten bulduğum bir filesi geliştirmeye çalışıyorum . filesin yanında birde game source var . ben bu game source içinde bazı dosyalar üzerinde değişiklik yapıp sunucuya uygulamak istiyorum . ben bu source yi nasıl build edip oyuna uygulayabilirim yardımcı olabilirmisiniz . metin2 files geliştirme işinde yeniyim internette gördüğüm kaynaklardan anlayamadım. teşekkürler
Merhaba Arkadaşlar Forumda Birçok Kişinin Game Ve Client Build Edemediğini Görüyorum Bu Arkadaşlarımız İçin Öğrenmeleri İçin Düzgün Bir Kaynak Hazırladım Videolu Olarakta Anlatım Yaptım Artık Game & Client Build Edemeyen Kalmayacak.Ona Buna Yersiz Yere Ağız Eğmeyecekler. CLİENT BUİLD; İlk...
Merhaba Arkadaşlar Forumda Birçok Kişinin Game Ve Client Build Edemediğini Görüyorum Bu Arkadaşlarımız İçin Öğrenmeleri İçin Düzgün Bir Kaynak Hazırladım Videolu Olarakta Anlatım Yaptım Artık Game & Client Build Edemeyen Kalmayacak.Ona Buna Yersiz Yere Ağız Eğmeyecekler. CLİENT BUİLD; İlk...
Hocam teşekkür ederim attığında kaynaktakileri inceledim ve game dosyasını build edebildim ancak ben bu build dosyasıyla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum . yardımcı olabilirmisin ?
Hocam teşekkür ederim attığında kaynaktakileri inceledim ve game dosyasını build edebildim ancak ben bu build dosyasıyla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum . yardımcı olabilirmisin ?