Cevaplanmadı EDİTLİ - EDİTSİZ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nisaninoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 244

nisaninoglu

Level 3
Konular
14
Online süresi
3h 15m
Reaksiyon Skoru
13
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 1 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
105
MmoLira
106
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, herkesin yorumunu almak için böyle bir paylaşımda bulunmak istedim, Metin2 yıllardır oynuyoruz PVP serverları dahil bir çok oyunda faaliyet gösterdik. Bu konununda daha önce açıldığına dair birkaç yorum olabilir. Ben kendi fikirlerimi ve siz Metin2 PVP severler ile paylaşmak istedim.

Paylaştığım anket sonuçlarında kast ettiğim EDİTLİ EMEK SERVER ve WSLİK EDİT SERVER ibaresi, itemlerin ücretli alınması fakat oyun içerisinde karakterlerin çabaları sonucunda quest ile verilen ek özelliklerdir. Herkesin editsiz server açması üzerine göründüğü gibi o kadar emek finans kaynağı karşılamayınca çöp oluyor ama editli serverların uzun süre açık kaldığı ve finans kaynakları olduğu için MAP-İTEM-QUEST yazılımlarının da üzerinde durulup her ay yenilik getirilmeye çalışılıyor. Editsiz serverlarda malesef bunu göremiyoruz.

Sizce hangi serverda oynamak sizin için mantıklı ?

Aslında parası olan için wslik edit server mantıklı olabilir fakat editsiz serverlarda genelde nesne market üzerinden satılan itemler oyun içinde de elde edilebiliyor. Tabiki parayı yatıran daha çabuk elde ediyor ama hiç olmazsa elde edilebiliyor aslında burada önemli olan oyuncunun maddi gücü ve ayrıca oyun zevki diye düşünüyorum. Kimisi farm yapmaktan hoşlanırken kimisi wsden hoşlanıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)