Cevaplandı source build de bir hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wRian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 685

wRian

wRian
Konular
109
Çözüm
21
Online süresi
25d 6h
Reaksiyon Skoru
90
Altın Konu
0
Başarım Puanı
154
MmoLira
737
DevLira
15
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu hatayı alıyorum game dosyası yok ondan dolayımı oraya 1 tane game dosyası oluştursam sorun çözülürmü

BINDIR = /usr/game/share/bin

Bu kodlamayı buldum bunu .. mı yapıyım

evet o dizin yok freebsd vdi ı burdan indirdim şuan farklı birtane indiriyorum belki çözülür

Freebsd ile alakalı bir durum değil. /usr dizininde kendi filesiniz olmalı. Eğer kendi filesiniz değilse öncelikle onu kurun.
Belirtilen dizinde hangi dosya yok tam olarak ?

Freebsd ile alakalı bir durum değil. /usr dizininde kendi filesiniz olmalı. Eğer kendi filesiniz değilse öncelikle onu kurun.
filesimı kurayım derken bilişimin ftpsindeki usr içindeki herşeyi çekip localdeki usr ile mi değiştiriyim

usr dosyasının içinde game bölümü yok

filesimı kurayım derken bilişimin ftpsindeki usr içindeki herşeyi çekip localdeki usr ile mi değiştiriyim

/usr'nin içindeki herşeyi çekmenize gerek yok. usr dizinindeki game klasörünü çekmeniz yeterli.
tar.gz haliyle almanız daha kısa sürer

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)