- Konular
- 69
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 518
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 225
- MmoLira
- 4,290
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bugün sizden bir konu hakkında bilgi isteyecegim yardımınıza ihtiyacım var ama lütfen çok dikkatli okumanız lazım;
Örn Nemere Boss'undan Düşen itemler listesi;
1-Fiyakalı apolet
2-antika apolet
3-kıymetli apolet
4-kırmızı ejderha çeliği
5-mavi ejderha çeliği
6-erguvani ejderha çeliği
7-kırmızı ot
8-mavi ot
9-mor ot
10-yeşil ot
11-altın kumaş
12-eflatun kumaş
13-kırmızı kumaş
düştüğünü farz edelim.Benim amacım her nemere kesene aşağıdakilerden mutlaka random şekilde atmasını istiyorum şöyle yani;
3 çeşit apolet'ten banko 1 Tanesini atsın
3 çeşit ejderha çeliğinden banko 1 Tanesini atsın
4 çeşit ot'tan banko 1 Tanesini atsın
3 Çeşit Kumaştan Banko 1 Tanesiini Atsın bu dediklerimi muhakkak aralarından 1'er tanesini banko atsın ama random şekilde mesela örnegin hep mavi ejderha çeligi atmasın farklı farklı renklerini atsın.
ve ayrıyetten şansa göre 1'er tane bankoların yanında ayrıyetten sadece
Ejderha çeliklerinden 1 adet daha atsın ama banko değil şansa göre yani az oranlı
Apoletlerdende 1 adet daha atsın ama banko değil şansa göre yani az oranlı
ne yaparsam ya aynı anda bütün çeliklerden atıyor ya hep aynı renk atıyor yada hepsıı aynı anda atıyor yani bir türlü istedigim gibi olmuyor.
Eğer Sado45 Serverlerini bilen varsa bilir neyi bahsettiğimi daha kolay anlar.
Şimdiden edeceğiniz yardımlar için teşekkürlerimi sunarım Yararlı ve sorunumu çözen cevaba Kupa verilir.
Örn Nemere Boss'undan Düşen itemler listesi;
1-Fiyakalı apolet
2-antika apolet
3-kıymetli apolet
4-kırmızı ejderha çeliği
5-mavi ejderha çeliği
6-erguvani ejderha çeliği
7-kırmızı ot
8-mavi ot
9-mor ot
10-yeşil ot
11-altın kumaş
12-eflatun kumaş
13-kırmızı kumaş
düştüğünü farz edelim.Benim amacım her nemere kesene aşağıdakilerden mutlaka random şekilde atmasını istiyorum şöyle yani;
3 çeşit apolet'ten banko 1 Tanesini atsın
3 çeşit ejderha çeliğinden banko 1 Tanesini atsın
4 çeşit ot'tan banko 1 Tanesini atsın
3 Çeşit Kumaştan Banko 1 Tanesiini Atsın bu dediklerimi muhakkak aralarından 1'er tanesini banko atsın ama random şekilde mesela örnegin hep mavi ejderha çeligi atmasın farklı farklı renklerini atsın.
ve ayrıyetten şansa göre 1'er tane bankoların yanında ayrıyetten sadece
Ejderha çeliklerinden 1 adet daha atsın ama banko değil şansa göre yani az oranlı
Apoletlerdende 1 adet daha atsın ama banko değil şansa göre yani az oranlı
ne yaparsam ya aynı anda bütün çeliklerden atıyor ya hep aynı renk atıyor yada hepsıı aynı anda atıyor yani bir türlü istedigim gibi olmuyor.
Eğer Sado45 Serverlerini bilen varsa bilir neyi bahsettiğimi daha kolay anlar.
Şimdiden edeceğiniz yardımlar için teşekkürlerimi sunarım Yararlı ve sorunumu çözen cevaba Kupa verilir.