Cevaplanmadı Quest hakkında bilgi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pehooi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 703

Pehooi

- BrosleyTR -
Konular
327
Çözüm
31
Online süresi
7mo 2d
Reaksiyon Skoru
1,140
Altın Konu
21
Başarım Puanı
302
MmoLira
7,289
DevLira
7
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Dostlar bir serverden "/usr/game/share/locale/turkey" dizinindeki "quest" dosyasını aldım bunu kendi serverime aktardım bunları aktifleştirmek için toplu komut vs. varmı ? ya da hangilerini aktifleştirmem gerekir ?

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
dikkat etmen gereken bir nokta quest_functions eğer serverında olmayan questler olmayan fonksiyonları kullanmaya çalışırsa iyi bir sonuçla karşılaşmayabilirsin
Toplu dediğin en fazla kaç tane olabilir ?
Ben hep tek tek okutmayı tercih ederim ama forum'a baktım böyle birşey var bi bak istersen

Dostlar bir serverden "/usr/game/share/locale/turkey" dizinindeki "quest" dosyasını aldım bunu kendi serverime aktardım bunları aktifleştirmek için toplu komut vs. varmı ? ya da hangilerini aktifleştirmem gerekir ?
Farkli Serverden aldigina Gore Senin serverinle Alakasiz Guestlerde Olabilir Aralarindan Seçip Kendi Serverine Uygun guestleri Tek Tekte yapabilirsin Fazla Vaktini Almaz Sanirim

Farkli Serverden aldigina Gore Senin serverinle Alakasiz Guestlerde Olabilir Aralarindan Seçip Kendi Serverine Uygun guestleri Tek Tekte yapabilirsin Fazla Vaktini Almaz Sanirim
Aynen katılıyorum
misal içinde oto duyuru vb. Gibi işine yarayanları almak mantıklı işine yaramıycak questi nabıcaksın ki dimi

Örnek veriyorum o files elimde yok onu ücretli elde etmek istemem, o filesin 1-1 aynısını yapmaya çalışıyorum

Size özelden ulaşabileceğim yer var mı ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)