Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Reboot Sorunu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cancigers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 280

cancigers

Level 4
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
65
Çözüm
24
Online süresi
19d 18h
Reaksiyon Skoru
30
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 12 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
126
MmoLira
2,311
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkesin Yeni YIlını Kutlar ve Başarılar Dilerim.
Hayırlı Forumlar.
---------------------------- SORUNUM -----------------------------------
Yedek Alıp Sunucu Değiştirdim Yedekleri Alır İken Farklı Makinada Sorun Yoktu Sorunsuz Bir Şekilde Aldım.
Daha Sonra Yeni Sunucuda Kurulum Sağladım Fakat Buradada Şöyle Bir Sorun Yaşamaktayım.
Güncellemelere ve Değişikliklere Devam etmekteydim .
Reboot Attıkdan Sonra Oyundaki Karakterlerin Seviyeleri Sıfırlanıyordu Fakat İtem Kaybı Oluşmuyordu.
Bu Reboot İşlemini Shutdown Çekerek de daha sonra tekrarladım aynı sorunu Yaşamaktayım.
Ssyer hatası Almıyorum . Table onarımını Sağladım Fakat Sonuç Değişmedi.

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Syser den log almamanız çok ilginç game taraflı mutlaka almanız gerekirdi böyle bir durumda. Syser in log kaydının açık olduğundan eminmisiniz ?
Yaptığınız güncelleme ve değişikliliklerden kaynaklanıyordur bu hata makine veya ağ bağlantısı ile ilgisi olamaz.
Bu yüzden mutlaka syser görmemiz gerekiyor.
SYSERR: Jan 1 12:36:57 :: LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/monster/dog_god/run.msa'
SYSERR: Jan 1 12:36:57 :: LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/monster/lion/run.msa'
SYSERR: Jan 1 12:36:56 :: ForAttrRegionFreeAngle: SECTREE_MANAGER::ForAttrRegion - Unhandled exception. MapIndex: 41
bunların dışında bi sistem yok
yedekleri alırken bir sorun oluşmuş olabilir tüm tabloları onarabilirsin
ek olarak shutdown komutundan sonra ne kadar süre sonra reboot atıyorsun
son olarak give basic weapon questi ile alakalı bir sorun olabilir her rebootta yeni itemler veriyor ve yeni 1 level veriyor gibi döngüye girmiş olabilir.

Syser den log almamanız çok ilginç game taraflı mutlaka almanız gerekirdi böyle bir durumda. Syser in log kaydının açık olduğundan eminmisiniz ?
Yaptığınız güncelleme ve değişikliliklerden kaynaklanıyordur bu hata makine veya ağ bağlantısı ile ilgisi olamaz.

SYSERR: Jan 1 12:36:57 :: LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/monster/dog_god/run.msa'
SYSERR: Jan 1 12:36:57 :: LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/monster/lion/run.msa'
SYSERR: Jan 1 12:36:56 :: ForAttrRegionFreeAngle: SECTREE_MANAGER::ForAttrRegion - Unhandled exception. MapIndex: 41
bunların dışında bi sistem yok

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri