- Katılım
- 15 Şub 2014
- Konular
- 698
- Mesajlar
- 3,402
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 4d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,241
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 317
- MmoLira
- 1,987
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beceri, azim ve beyin gücü. Eski bir adayı uyandırmak için bu tamamlayıcı arayışta başarılı olmak için tüm bunlara ve daha fazlasına ihtiyacınız olacak. Dünya aşırı nüfuslu hale geliyor. Yeni topraklar aramak için okyanuslarda dolaşırken garip bir radyo sinyali alacaksınız. Bir ses? Yardım mı istiyor?
Önümüzdeki 15 yıl içinde, en son sualtı volkanik patlamalarını ve yeni adaların oluşumunu araştırmak için en son teknoloji ile dolu geniş okyanuslara başlayacaksınız. Denizdeyken, garip bir radyo sinyaline geçersiniz. Ses gibi geliyor. Birisi yardım istiyor gibi görünüyor. Sinyalin kaynağına ulaştığınızda, erişiminiz olan herhangi bir harita veya coğrafi veritabanında gösterilmeyen adalar adaları. Radyo sinyali artık daha güçlü ve daha yüksek.


