M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı İcon Gözükmeme Lütfen Yardım Edin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ŞehmuzÖzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 717

ŞehmuzÖzen

Level 1
Üye
Konular
15
Çözüm
4
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 2 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
39
MmoLira
164
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar İtemimi EKledim Fakat Envanterde Gözüküyor İtemin Ne ÖZelik Vericegini de Gösteriyor Effekte Veriyor zaten AMA nEDEN iCON Gözükmüyor Yardımcı Olucak Yardım Sever Varmıdır Lütfen

9Y0GbN.jpg

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
locale içinde item_list.txt var onun içine girip envanterde gözükmeyen itemin kodunu aratın ve eğer yoksa o icon o yüzden gözükmüyor.
Var olduğu halde gözükmüyorsa, item_list.txt dosyasında arattığınız kodun karşısında bir dosya yolu yazar örnek: icon/ymirwork/item/0000.tga eğer bu yazmıyorsa bu yüzdendir, yazıyor ise belirtilen konumda o dosyayı bulamazsa iconu göstermez.

Yapamazsanız skype ekleyin yapayım: Skype: live:vexradeveloper
yazım yanlışınız sanırsam biraz anladıgım kadarıyla item envanterde gözükmüyor ama üzerine gelince efsunları gözüküyor
pack ta icon item bölümüne gerekli iconu atarsanız yada size verdiği icon yoluna atarsanız gözükücetir.

locale içinde item_list.txt var onun içine girip envanterde gözükmeyen itemin kodunu aratın ve eğer yoksa o icon o yüzden gözükmüyor.
Var olduğu halde gözükmüyorsa, item_list.txt dosyasında arattığınız kodun karşısında bir dosya yolu yazar örnek: icon/ymirwork/item/0000.tga eğer bu yazmıyorsa bu yüzdendir, yazıyor ise belirtilen konumda o dosyayı bulamazsa iconu göstermez.

Yapamazsanız skype ekleyin yapayım: Skype: live:vexradeveloper

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri