M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Lz dönüştürücü sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan duayyenmt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 705

duayyenmt2

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 5 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
5
MmoLira
7
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Lz dönüştürücü indirdim açarken netframork xxx sürümü kurmanız gerek dedi windowsla kur dedım tamamlanamadan pc kapandı şimdi bidaha kur dıyemıyorum uygulma acılıyor ama duzgun calısmıyor mvcp100.dll hatası aldım çözdüm şuandada 0xc000007b hatası alıyorum.Bu uygulamaya hangi nefrawork sürümü gerekir silip onu yulesem çözülürmü??

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Visual programının tam sürümünü indirip kurarsan bütün eksik dosyaları bulup düzenler, microsoftun da öye bir programı var bu şekilde sorun çözülecektir. Bilgisayara format attığımda her seferinde benim de başıma geliyor.
dll yi kendin indirmiş olabilirsin bundan kaynaklı hatayı alıyorsun 32 -64 bit uyuşmazlığından dolayı
attıgın dll dosyasını sil ve microsftun sitesinden o dll ye uygun visual programlarını kur sorunun çözülücektir.

Visual programının tam sürümünü indirip kurarsan bütün eksik dosyaları bulup düzenler, microsoftun da öye bir programı var bu şekilde sorun çözülecektir. Bilgisayara format attığımda her seferinde benim de başıma geliyor.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri