ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
WMCP Paneli siteme ekledim admin panelin olduğu dizine girdiğimde id ve şifreyi girdiğinde başarıyla giriş yaptınız diyip tekrardan beni id ve şifre giriş sayfasına yönlendiriyor.
Yardımcı olabilecek biri var mı ?
Ne yaptıysam düzelmedi yardım edebilecek kimse yok mu ?
Sorun files'in sanal sunucuda kurulu olmasından ve sanal sunucu nun gerekli port ayarlarının dışa açık olmamasından kaynaklandığı bağlantı sonrası tekrar kurulum sağladığında anlaşılmıştır. Konu sahibi @alembora12 konuyu isterseniz cevaplandı olarak işaretleyin
database ayarlarını yaparken phpmyadmin bilgilerimi girdim ama id ve şifreyi girdiğinde başarıyla giriş yaptınız diyip tekrardan beni id ve şifre giriş sayfasına yönlendiriyor.
database ayarlarını yaparken phpmyadmin bilgilerimi girdim ama id ve şifreyi girdiğinde başarıyla giriş yaptınız diyip tekrardan beni id ve şifre giriş sayfasına yönlendiriyor.
local sunucu değil. Kendime ait alan adım ve hostingim var . Dosyaları siteye upload ettim . admin panele gittiğimde id ve şifreyi girdiğinde başarıyla giriş yaptınız diyip tekrardan beni id ve şifre giriş sayfasına yönlendiriyor.