HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Mt2 autopack uygulamalarından kullandığım bir tanesi tasarımın içeriğini bir web siteden çekiyor. Bunu da sistem tarayıcısından açıyor gibi. Bunun ayarlarını ve kontrolünü nasıl değiştirebilirim. İstiyorum ki Google Chrome'da ve ya Mozilla Firefox ve ya Opera'da açsın Safari'de açsın bunun kontrolünü nasıl yapabilirim. Konu hakkında bilgisi olan var mı bilmiyorum ama kullandığım autopack'da böyle bir şey mümkün değil gibi
O zaman soru 2 ye geçelim;
Farklı mantıklarla çalışan autopack uygulamaları var mı ? Varsa bildiklerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
Aşama 1 : Konudaki Yeni Tr Tipi Auto Patche [Karahan], autopack üzerinde uygulmadım sonuc olumsuz.
Buraya not olarak bırakıyım ilgili ve ya bilgili kişiler umarım dönütte bulunurlar. Konuyu soru-cevap'ta açıyorum
Şimdi sistem anladıgım kadarıyla xml ile dosyaları görüntülüyor ve ayarları yapıyor.
Orda tarayıcı olarak chrome kullan dedim ama kullansa da cıktıda html'in tüm özelliklerini desteklemiyor. Anlamsız şekilde...
xml kodu
Html5 etiketleri ve ya Javascript komutlarını kullanamıyorum. Sorum devam etmekte. Güncellemeler oldukca ekleyeceğim.
O zaman soru 2 ye geçelim;
Farklı mantıklarla çalışan autopack uygulamaları var mı ? Varsa bildiklerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
Aşama 1 : Konudaki Yeni Tr Tipi Auto Patche [Karahan], autopack üzerinde uygulmadım sonuc olumsuz.
Buraya not olarak bırakıyım ilgili ve ya bilgili kişiler umarım dönütte bulunurlar. Konuyu soru-cevap'ta açıyorum
Şimdi sistem anladıgım kadarıyla xml ile dosyaları görüntülüyor ve ayarları yapıyor.
Orda tarayıcı olarak chrome kullan dedim ama kullansa da cıktıda html'in tüm özelliklerini desteklemiyor. Anlamsız şekilde...
xml kodu
<DefaultAssociations>
<Association Identifier=".htm" ProgId="ChromeHTML" ApplicationName="Google Chrome" />
<Association Identifier=".html" ProgId="ChromeHTML" ApplicationName="Google Chrome" />
<Association Identifier="http" ProgId="ChromeHTML" ApplicationName="Google Chrome" />
<Association Identifier="https" ProgId="ChromeHTML" ApplicationName="Google Chrome" />
</DefaultAssociations>
Html5 etiketleri ve ya Javascript komutlarını kullanamıyorum. Sorum devam etmekte. Güncellemeler oldukca ekleyeceğim.
Son düzenleme: