- Konular
- 25
- Online süresi
- 1g 85428s
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 74
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 251
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Silah Evrim Puanı Sistemi - Piyasadakinden Farklı
Selam arkadaşlar silah evrim puanı sistemini paylaşıyorum kendi kodlamamdır. Aslında paylaşmayacaktım fakat warez olma tehlikesinden dolayı sistemin yapımcısının paylaşması daha uygun olur diye düşündüm. [LINK] [LINK] [VT] oyundan çıkıp girdiğinde evrim efekti gözükmüyor ise bu işlemleri...
Buyurun benim dosyalarım, lütfen yardımcı oun.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
İçinde kötü niyet barındırıyorsun. Benim takip ettiğim kadarıyla, soru-cevap bölümünde yardım eden karakter olarak iyi yapıda olan insanlar onlar. Seni tanıyor olsaydım seni de etiketlerdim alınacak bir şey yok. Madem öyle sen de yardımcı ol seni de tanımış olurum, takılıp kalacağın bir nokta değil buen iyilerin işi syntax hatalarını mı söylemek
ben en iyiyim demedimki hata syntax hatası en iyilerin işi syntax hatası çözmek mi dedim 2019 da yaşıyoruz syntax hatalarını ideler compile etmeden gösteriyorken en iyilerin işi bunu yapmak mı diye sordum
Dediğim gibi hâlâ kötü niyet barındırıyorsunuz içinizde, az önce yazdığımı tekrar okuyun. Karakteristik olarak ve soru-cevap bölümünde yardım eden anlamında söyledim, karakter olarak ve soru cevap bölümünde yardımcı olmaya çalışan "en iyi" arkadaşlar etiketlediklerimdir benim neznimde, siz daha iyi olsandınız bunu görürdük ve sizi etiketlerdir. Bu iki oldu size çok düzgün bir dille anlatıyorum, gereksiz yorum atıyorsunuz. Gereksiz konuşacağınıza çok biliyorsanız üyeye yardımcı olun.