farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Cevaplandı Ken vs Great vs TC offlineshop

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Agora Metin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Hangisini neden tavsiye edersiniz, değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim

anladığım kadarıyla great offlineshopta item ekleme seçeneği mevcut değil yada ben yanlış gördüm bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

@Agora Metin2 Reis greatta item kopyalama falan var item düzenlemede biliyorsun zaten, bende kullanıyorum ama birde core falan bir şeyler diyorlar.

m_pkEditShopEvent = NULL;
m_bShopEditMode = false;
m_dwShopEditModeTick = 0;

kontrol etmen gereken şey çok basit eğer editmodundaysa shopu kapat yada alamayıp mesajla beraber false return ettir

yada

void CHARACTER::UpdateShopItems()

burada düzenlemeden sonra refresh ettir sana kalmış

npcshop->BroadcastUpdateItem(i)

karaktere özellik ekleyerekte yapabilirsin ama gereksiz yorar sana kalmış milyon farklı yolu var

m_pkEditShopEvent = NULL;
m_bShopEditMode = false;
m_dwShopEditModeTick = 0;

kontrol etmen gereken şey çok basit eğer editmodundaysa shopu kapat yada alamayıp mesajla beraber false return ettir

yada

void CHARACTER::UpdateShopItems()

burada düzenlemeden sonra refresh ettir sana kalmış

npcshop->BroadcastUpdateItem(i)

karaktere özellik ekleyerekte yapabilirsin ama gereksiz yorar sana kalmış milyon farklı yolu var
Reis şimdi bu atıyorum x server filesi bilmem kaç online görmüş falan forumda greatlı filesler paylaşıldı kimse neden böyle yapmamış direk düzenlemeyi kapatmış her paylaşılan files ben sadece o videodaki kopyalama değilde farklı sorunlarıda var diye düşünüyorum.

Reis şimdi bu atıyorum x server filesi bilmem kaç online görmüş falan forumda greatlı filesler paylaşıldı kimse neden böyle yapmamış direk düzenlemeyi kapatmış her paylaşılan files ben sadece o videodaki kopyalama değilde farklı sorunlarıda var diye düşünüyorum.
başka bugu varmı yokmu bilmiyorum düzenlemeyi kapatmak çözüm değil bi türlü anlatamadım moderatörlere de

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri