bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı ESKI TIP FILES

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UYUMSUZ39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba dostlar, ben eskiden oynadığım packi arıyorum ama ne aramam gerektiğini bilmiyorum.
Z5PEqa.jpg

silah dönüşümleri olarak fotoğrafta olan dönüşümlerin olduğu filesi arıyorum. internette biraz baktim 2013 files yazmışlar ama emin olamadım.

eger bildiginiz bu tip server veya files varsa onerir misiniz.

tesekkur ederim.

bence yardımcı olmamalısın eğer kendisi dönüşüm ayarlayamıyorsa en ufak probleminde öğrenmeden tekrar sana yada foruma sorucak

Amacımız bu zaten; yardımcı olmak, bu çok sık başıma geliyor ve ben de foruma yönlendriyorum. Önce konu açması gerektiğini söylüyorum. İleride aynı problemi yaşayan olursa onlara da tek bir konu üzerinden katkım olur. Bazen forum üyesi olmayan ve kullanmayan insanlardan da gelen istekler için önce foruma yönlendiriyorum. Senin düşüncene de katılıyorum, hatta bence bu durumda ben haksızım sen haklısın. Fakat yapacak bir şey yok lügatım bunu gerektiriyor. Doğru hissettiğim ne varsa yapıyorum.

bence yardımcı olmamalısın eğer kendisi dönüşüm ayarlayamıyorsa en ufak probleminde öğrenmeden tekrar sana yada foruma sorucak
benim amacim pvp acmak degil açarsam da kar amacım buradan öğrenip açarım. uzun suredir piyasada istediğim pvpyi bulamıyorum eski tip 1 99 yok. insanlar eski metin2den zevk almiyor belli ki.

ben mmo metin2de oynamistim bu itemlerle.

benim amacim pvp acmak degil açarsam da kar amacım buradan öğrenip açarım. uzun suredir piyasada istediğim pvpyi bulamıyorum eski tip 1 99 yok. insanlar eski metin2den zevk almiyor belli ki.

ben mmo metin2de oynamistim bu itemlerle.

Arkadaşın da haklılık payları var ama sen boş ver, istediğin zaman yaz her konuda yardımcı olurum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri