noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Cevaplandı Pvp Server İsim Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azrailkadir27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Metin2 pvp server isim ve marka önerileriniz nelerdir ?
Özellikle oyuncu kesimi server açsam adı şu olurdu diyenler kimler ve ne düşünüyorsunuz ?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Benim önerim daha önce hiç kullanılmamış bir isim seçmeniz. Forumda böyle bir isim teklifi sunacaklarını zannetmem. Zaten aklına gelen kendisi kullanılıyor. Yıllardır birçok isimle metin2 sunucusu açıldığı için artık sıfır isim bulmak zor gerçekten.
Benim önerim daha önce hiç kullanılmamış bir isim seçmeniz. Forumda böyle bir isim teklifi sunacaklarını zannetmem. Zaten aklına gelen kendisi kullanılıyor. Yıllardır birçok isimle metin2 sunucusu açıldığı için artık sıfır isim bulmak zor gerçekten.

@Agora Metin2 güzel bir isim :)
@stlgolden teşekkür ederim bende aynı düşüncedeyim fakat yakın terimler iyi bir isim üretmek açısından çok faydalı olacağı kanaatindeyim. Aslında bu konuda metin2 lügatı dahi kullanılmasın istiyorum mt2 nin artık seo çalışmalarında faydasından çok zararı olmaya başladı sizinde bahsettiğiniz gibi çokluktan. Bu yüzden ne metin2 nede mt2 tarzı bir benzetme yapmak istemiyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri