Vungaro Level 1 Katılım 22 Kas 2019 Konular 2 Mesajlar 2 Reaksiyon Skoru 0 Altın Konu 0 TM Yaşı 6 Yıl 6 Ay 15 Gün Başarım Puanı 3 MmoLira 2 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 22 Kas 2019 #1 Server Adı İnvictum Roleplay Server Web Sitesi https://discord.gg/MZQhwnR Ip Adresi 2.59.119.200:30120 Tür Rp ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! ?+18 yönetim ekibi ?HARD RP ?İlgili yönetim ekibi ?Sorunsuz çalışan şehir sistemi ?Çete, Aile , Mafya Alımları ?Banka , Mücevher, Market soygunu ?Şarapçılık, Özel Meslekler ?Sorunsuz çalışan motel sistemi ?Sorunsuz çalışan bagaj sistemi ?+30 FPS garanti ?Kaykay ?İllegal Doktor ?Hackerlik mesleği Gelecek Özellikler: ?Araba parçalama ?Bitcoin miner ?Tokovoip sistemi ?Telsiz sistemi ?Crafting sistemli uyuşturucu-
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! ?+18 yönetim ekibi ?HARD RP ?İlgili yönetim ekibi ?Sorunsuz çalışan şehir sistemi ?Çete, Aile , Mafya Alımları ?Banka , Mücevher, Market soygunu ?Şarapçılık, Özel Meslekler ?Sorunsuz çalışan motel sistemi ?Sorunsuz çalışan bagaj sistemi ?+30 FPS garanti ?Kaykay ?İllegal Doktor ?Hackerlik mesleği Gelecek Özellikler: ?Araba parçalama ?Bitcoin miner ?Tokovoip sistemi ?Telsiz sistemi ?Crafting sistemli uyuşturucu-