OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

YENİ YOUTUBE KANALIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maxtefox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 344

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Heppinize merhaba arkadaşlar AdventureQuest Worlds ve GodsWar Online isimli geçmişimde çokça yer edinmiş olan iki oyuna tekrardan başlamak ve bu sefer oyunlardaki gelişimimi kayıt altına almak istedim, bir youtube kanalı oluşturup video yüklemeye başladım kanalımı inceleyip bir yorum yapabilir misiniz gelişim konusunda sizin fikirlerinize ihtiyacım var ilk videomu ve son paylaştığımı izlerseniz aradaki gelişim sürecini biraz farkedersiniz diye düşünüyorum, daha hızlı gelişebilmek için sizce neler yapmalıyım ?

AdventureQuest Worlds :
GodsWar Online :

Kanalınızda başarılar dilerim, gelişmek için düzenli videolar atmalısınız.

Konunuzu uygun alana taşıdım.

Dostum oynadığın oyunlar pek popüler veya bilindik oyunlar olmadığı için, abonelerin bile izlemez belki de. Yani bu tarz oyunlara kendini adamış insanlar gelip izler. Ama yine de çekmeye devam et, çünkü kimisi muhabbetine gelir, kimisi oyuna gelir, kimisi öyle evde ses olsun diye açar. Aslında YouTube'a yakın bir zamanda "KATIL" diye bir seçenek geldi. Twitch'te abone olmak gibi bir şey. Aslında oraya geçip bu videolarını ücretli hâle getirmek olabilir. Ama bunu çoooook uzun zaman sonra yap yani gerçekten ben artık bir YouTube kanalıyım demeye başladığın zaman yap. O zaman daha iyi verim alacağını düşünüyorum. Başarılar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri