HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba sevgili turkmmo forum üyeleri.
Büyükweb olarak tamamen yeni bir yapılandırmaya giriyoruz. Her şey değişecek ve mevcut olan bilgi birikimimiz üstüne rakipsiz filesler getireceğiz.
Sizler müşteri olarak nasıl filesler istersiniz?
Neler sizin ilginizi çeker?
Örneğin 1-120 bir files nasıl olmalı sizin için?
Biz firma olarak 1-120 temel en az 3 şekilde çıkaracağız bundan sonra ve tamamen değişik yep yeni bir alt yapı ve fileslerle geleceğiz.
Sizler isteklerinizi yazın, bizler not alıp yapalım.
Büyükweb olarak tamamen yeni bir yapılandırmaya giriyoruz. Her şey değişecek ve mevcut olan bilgi birikimimiz üstüne rakipsiz filesler getireceğiz.
Sizler müşteri olarak nasıl filesler istersiniz?
Neler sizin ilginizi çeker?
Örneğin 1-120 bir files nasıl olmalı sizin için?
Biz firma olarak 1-120 temel en az 3 şekilde çıkaracağız bundan sonra ve tamamen değişik yep yeni bir alt yapı ve fileslerle geleceğiz.
Sizler isteklerinizi yazın, bizler not alıp yapalım.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
müşteri sadece 1000 tane açığı olmayan düzgün bir files ve zamanında geri dönüş ve güzel bir ilgi.
Merhaba.
Öncelikle şahsi düşüncem konu sahibi bu dende bir konu açmış iseniz gelecek iyi yada kötü eleştirilere açık olmalisiniz ve gelen her yoruma bence karşılık olarak rencide edici yada ezikleyici cümleler kulanilmadan cevap verilmelidir.
Konuya yorum ve düşünce belirten arkadaşlar burda konu sahibi kendi firmasını one sürerek üyeller ne ister başlığında bir konu açmış sizinde burda yapmaniz gereken ise metin 2 ve sunucu alanında ne yapila bilir konusunda fikir ve önerilerinizi sunabilirsiniz yalniz kesinlikle x bir firma hakinda şikayet veyatta konu sahibi firması hakinda şikayetleriniz var ise bunun yerisi burasi degil.
Not: Sizlerden ricam tartışma ila olacaktir ama bir birinize hakaret. Rencide edici v.b cümleler kulanmaktan çekinin.
Merhaba, burası benim eleştirileceğim bir alan değil. Müşteri ne ister yazıp konu içeriğinde bu konular hakkında yorumlarınızı istiyorum dediğim adamlar konu ile ilgisiz ego tatmini ile uğraşıyor.
Benden bir hizmet almış ve ben kişiyi mağdur etmişsem dediğiniz gibi yeri burası değil orada şikayet var bölümüne gider konusunu açar ben kimsenin egosunu burada tatmin etmesine izin vermem bu yüzden.
Teşekkürler ilginiz için.
Mesela Kendi filesini kullananlara oto pack kısmını cüzzi miktarda sağlamak , tema panellerini kendi yükleyebilmeleri forumdan indirip, güncel filesler olmalı eski filesler güncellenmeli zaman zaman sistemler eklenmeli , destek sistemine yazıldıgında hızlı cevaplar verilmeli , ücret karşılıgı reklam yapılmalı youtuberlerle anlaşılmalı facebook google turkmmo itemci çeşitli yerlere örnek olarak verilebilir müşteri uğraşmasın diye. Yeni + sistemler irispanel gibi ücretli yapılabilir aklıma gelenler şuan bunlar farklılık için ?
Merhaba, sırasıyla gidelim;
Bizde oto pack cuzi bir miktara sağlanıyor ama yönetim hakkı vb. şeyler istenirse 50 tl den başlıyor bunun sebebi ise basit bir oto pack olarak baktığınız olay bizden hem disk alanı hem anlık hat ve genel olarak yüksek trafik tüketimi sağlıyor bu yüzden bu fiyata sağlanıyor.
50 Adetten fazla tema mevcut, ftp veriyoruz istediği gibi sitesini düzenleyebilir.
Filesler güncel olmalı katılıyorum seçenek bol olmalı, insan aradığı türü bulabilmeli işte burada bunu sordum bende nasıl olsun?
Siz güncel seviyormuşsunuz mesela tamamdır.
Facebook,google,turkmmo,itemci gibi olayları firma yaparsa bundan komisyon alması gerekir zira firma bunlara ek mesai veya belkide eleman harcayak günümüz de insanlar bu komisyonları vermek istemeyecekleri için biz bu işe girmiyoruz.
Zira turkmmoda sabit konu 100 tl atıyorum siz neden 150 tl alıyorsunuz derse bunun için ayrı bir tartışma konusu açılacak.
Görüş ve önerileriniz için teşekkürler.