- Konular
- 98
- Online süresi
- 12h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 863
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar daha önceden yaptığım fakat yarım bıraktığım link kısalta scriptini satışa çıkarıyorum.Tıkla kazan sistemi entegre edilmiştir, kısaltmanın yanında.Link kısaltmaları çok kolay bir şekilde yapılır.
Popüler linklerinizi son eklediğiniz linkleri gelişmiş detaylarına kadar erişebilirsiniz.
Ödeme talep sistemi mevcuttur, ödeme taleplerinde alt limit sistemi mevcuttur.
Gelişmiş finans log sistemi mevcuttur. Link görüntülenmelerinden, reklam alanlarından gelen tıklanmaların ve bakiye çekimlerinin logları mevcuttur.
Kullanıcı ödeme bilgilerini sisteme tanımlayacağı bir alan vardır.
Referans sistemi mevcuttur, üyeler referans kasarak para kazanabilirler.
Bildirim sistemi mevcuttur,üyelere ufak bildirimler gönderebilirsiniz.
Sistem de ufak tefek eksik sayfalar vs. var kodlamayı yarıda bıraktığım için bu şekildedir.
Admin paneli yapmadım eğer isterseniz satın alan arkadaşlara özel admin paneli yapabilirim.
Ufak tefek eksikleri olduğu için 150TL gibi bir fiyata veriyorum.
Ek olarak sitede link tıklamaları için güvenlikler mevcuttur.
İp kontrolü ve cookie kontrolü vardır ek olarak belirli bir saniye de örneğin 2 3 saniye içinde mevcut linke aynı anda 100 adet giriş olursa sistem bunu spam olarak algılar ve 1 adet sayar ve giren diğer ip ve cookie bilgilerinde sisteme ekler.
Ek olarak tıklama ücreti görüntülenme ücreti referans kayıt ücreti gibi bir çok ücreti isterseniz db'den düzenleyebilirsiniz yada admin panelinize optimize edebilirsiniz.
Alt yapısı mevcuttur.
https://www.byhazerfen.com/demo/link...ma-tiklatma/v1
Satın alıcak arkadaşlara istediği özellikler ek ücret karşılığında eklenir.
Paneli inceleyin ve ona göre sipariş geçiniz.
idpas : admin
Tıkla kazan sistemi ise sistemi kullanan diğer kullanıcılar diğer link kısaltmasitelerindeki linkleri ekler ve tıklama ücretini belirler misal 0.001 şeklinde diğer üye tıkladığı zaman 0.001 kazanır link sahibi ise 0.001 para kaybeder.
Detaylari için pm lütfen.