Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

19'lu Efekt Verme Sistemi (Developed) 1

indirmek için izniniz yok

*Alperen Sönmez*

Alperen Sönmez
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
134
Çözüm
42
Online süresi
3mo 17h
Reaksiyon Skoru
1,572
Altın Konu
6
TM Yaşı
7 Yıl 4 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
249
MmoLira
6,747
DevLira
-6
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamlar arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 19 lu geliştirilmiş efekt sistemini sizle paylaşıyorum. Çoğu forumda bu işle uğraşan arkadaşlar için kolay ama yapamayan arkadaşları da düşünmek gerek kimse buralara %100 bilgi ile gelmedi. Whisy efekt sisteminin geliştirilmiş halidir onada burdan teşekkürlerimi sunuyorum.
Yaptığım geliştirmeler ise ;
Gui Penceresini değiştirdim teker teker butonlarla uğraşıp yerleştirdim görsel bir hava katsın istedim, 9'lu efekti 19'lu efekt verme şekline yükselttim, efekt verme işlemi item ile yapılması için basit bir kod ekledim ( 90005 kodlu itemden 1 adet istemekte efekt vermek için) vs.
İyi kullanımlar dilerim.
Bir teşekkür yeterlidir vaktim olduğu zaman silah için de aynı sistemi yapacağım.
İyi forumlar.

(Ek olarak içinde tam 10 adet yeni efekt de bulunmakta isteyen gene değiştirebilir tabiki.)
72998656_400991720582557_2972402103688888320_n.jpg

PNG Okumama Hatası İçin;​
PNG algılama sorunu varsa aşağıdaki fixi yapın.

ClientSRC/ScriptLib/Resource.cpp Açılır
Arat

Kod:
m_resManager.RegisterResourceNewFunctionPointer("tga", NewImage);
Altına Ekle
Kod:
m_resManager.RegisterResourceNewFunctionPointer("png", NewImage);

Kanıt 2;
Yardımlarınız dan ötürü çok teşekkür ederim.

jkCUYo.jpg

eEN4MT.jpg
tJa7Ix.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

imzandaki kod öyle değil böyle olacak

//Türkiye Sorgu
if (CountSpecifyItem == Beyin)
AutoGiveItem = Fakirlik
else
AutoGiveItem = Zenginlik

if parantezi içinde = bunu tek başına kullanamazsın. ki öyle olsa bile CountSpecifyItem = Beyin bu bölüm beyin stringini countspecifyitem içine atar normalde ancak if içinde bunu yapamazsın miladerim.
Affferin sanaaa azcık kafanı kullansan gelişine yazdığımı senin gibi sazanlara olta attığımı ve türkiye sorgudan ironi yaptığımıda anlaman lazımdı kodır kardeşim.
bu arada bu nasıl bir kod bu

if(BYTE i=0;i<sizeof(typeList);++i) :DDDDD for döngüsü değil ki bu :D

Öğeyi görmek için üye olmalısınız. böylesi doru snrm
İnan bana zerre kodlama bilgin yok. Ordan burdan görme 2-3 kodlama bilgisiyle atar gider yapıyorsun. Sistemin ilk hali ile benim kodu winmerge yap aradakı kod bilgi farkına bak if değil zaten orası for olucak static'e yazdığım for tam kopyalayamamışım oraya.
Selamlar arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 19 lu geliştirilmiş efekt sistemini sizle paylaşıyorum. Çoğu forumda bu işle uğraşan arkadaşlar için kolay ama yapamayan arkadaşları da düşünmek gerek kimse buralara %100 bilgi ile gelmedi. Whisy efekt sisteminin geliştirilmiş halidir onada burdan teşekkürlerimi sunuyorum.
Yaptığım geliştirmeler ise ;
Gui Penceresini değiştirdim teker teker butonlarla uğraşıp yerleştirdim görsel bir hava katsın istedim, 9'lu efekti 19'lu efekt verme şekline yükselttim, efekt verme işlemi item ile yapılması için basit bir kod ekledim ( 90005 kodlu itemden 1 adet istemekte efekt vermek için) vs.
İyi kullanımlar dilerim.
Bir teşekkür yeterlidir vaktim olduğu zaman silah için de aynı sistemi yapacağım.
İyi forumlar.

(Ek olarak içinde tam 10 adet yeni efekt de bulunmakta isteyen gene değiştirebilir tabiki.)
bbb49989424.png

Teşekkürler.
Sistemi fidef blokları arasına alman daha iyi olacaktır.

ifdefsiz sistem eklemeyin, yazmayın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri