- Konular
- 134
- Çözüm
- 42
- Online süresi
- 3mo 17h
- Reaksiyon Skoru
- 1,572
- Altın Konu
- 6
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 249
- MmoLira
- 6,747
- DevLira
- -6
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamlar arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 19 lu geliştirilmiş efekt sistemini sizle paylaşıyorum. Çoğu forumda bu işle uğraşan arkadaşlar için kolay ama yapamayan arkadaşları da düşünmek gerek kimse buralara %100 bilgi ile gelmedi. Whisy efekt sisteminin geliştirilmiş halidir onada burdan teşekkürlerimi sunuyorum.
Yaptığım geliştirmeler ise ;
Gui Penceresini değiştirdim teker teker butonlarla uğraşıp yerleştirdim görsel bir hava katsın istedim, 9'lu efekti 19'lu efekt verme şekline yükselttim, efekt verme işlemi item ile yapılması için basit bir kod ekledim ( 90005 kodlu itemden 1 adet istemekte efekt vermek için) vs.
İyi kullanımlar dilerim.
Bir teşekkür yeterlidir vaktim olduğu zaman silah için de aynı sistemi yapacağım.
İyi forumlar.
(Ek olarak içinde tam 10 adet yeni efekt de bulunmakta isteyen gene değiştirebilir tabiki.)
PNG Okumama Hatası İçin;
Gui Penceresini değiştirdim teker teker butonlarla uğraşıp yerleştirdim görsel bir hava katsın istedim, 9'lu efekti 19'lu efekt verme şekline yükselttim, efekt verme işlemi item ile yapılması için basit bir kod ekledim ( 90005 kodlu itemden 1 adet istemekte efekt vermek için) vs.
İyi kullanımlar dilerim.
Bir teşekkür yeterlidir vaktim olduğu zaman silah için de aynı sistemi yapacağım.
İyi forumlar.
(Ek olarak içinde tam 10 adet yeni efekt de bulunmakta isteyen gene değiştirebilir tabiki.)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
PNG Okumama Hatası İçin;
PNG algılama sorunu varsa aşağıdaki fixi yapın.
ClientSRC/ScriptLib/Resource.cpp Açılır
Arat
Altına EkleKod:m_resManager.RegisterResourceNewFunctionPointer("tga", NewImage);
Kod:m_resManager.RegisterResourceNewFunctionPointer("png", NewImage);
Kanıt 2;
Yardımlarınız dan ötürü çok teşekkür ederim.
![]()
![]()
![]()
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Elin gavurları konu açtıktan sonra post altında olan, olabilecek hataları düzeltme konusunda tartışıyor paylaşıyor bizimkiler sen yapmadın ben yaptım
Affferin sanaaa azcık kafanı kullansan gelişine yazdığımı senin gibi sazanlara olta attığımı ve türkiye sorgudan ironi yaptığımıda anlaman lazımdı kodır kardeşim.imzandaki kod öyle değil böyle olacak
//Türkiye Sorgu
if (CountSpecifyItem == Beyin)
AutoGiveItem = Fakirlik
else
AutoGiveItem = Zenginlik
if parantezi içinde = bunu tek başına kullanamazsın. ki öyle olsa bile CountSpecifyItem = Beyin bu bölüm beyin stringini countspecifyitem içine atar normalde ancak if içinde bunu yapamazsın miladerim.
İnan bana zerre kodlama bilgin yok. Ordan burdan görme 2-3 kodlama bilgisiyle atar gider yapıyorsun. Sistemin ilk hali ile benim kodu winmerge yap aradakı kod bilgi farkına bak if değil zaten orası for olucak static'e yazdığım for tam kopyalayamamışım oraya.bu arada bu nasıl bir kod bu
if(BYTE i=0;i<sizeof(typeList);++i)DDDD for döngüsü değil ki bu
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. böylesi doru snrm
Eline sağlık teşekkürler
- Konular
- 468
- Çözüm
- 271
- Online süresi
- 11mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 8,235
- Altın Konu
- 47
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 326
- MmoLira
- 97,927
- DevLira
- 242
Eline sağlık teşekkürler 

- Konular
- 134
- Çözüm
- 42
- Online süresi
- 3mo 17h
- Reaksiyon Skoru
- 1,572
- Altın Konu
- 6
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 249
- MmoLira
- 6,747
- DevLira
- -6
Rica ederimEline sağlık teşekkürler![]()

- Konular
- 2
- Online süresi
- 23h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 8 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 145
- DevLira
- 3
Teşekkürler.Selamlar arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 19 lu geliştirilmiş efekt sistemini sizle paylaşıyorum. Çoğu forumda bu işle uğraşan arkadaşlar için kolay ama yapamayan arkadaşları da düşünmek gerek kimse buralara %100 bilgi ile gelmedi. Whisy efekt sisteminin geliştirilmiş halidir onada burdan teşekkürlerimi sunuyorum.
İyi kullanımlar dilerim.
İyi forumlar.
![]()
Sistemi fidef blokları arasına alman daha iyi olacaktır.
ifdefsiz sistem eklemeyin, yazmayın.
- Konular
- 134
- Çözüm
- 42
- Online süresi
- 3mo 17h
- Reaksiyon Skoru
- 1,572
- Altın Konu
- 6
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 249
- MmoLira
- 6,747
- DevLira
- -6
Rica ederimTeşekkürler.
Sistemi fidef blokları arasına alman daha iyi olacaktır.
ifdefsiz sistem eklemeyin, yazmayın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)