noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

AvensisMT2 Kurucularından// ForceMT2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hanedan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 391

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese iyi günler/akşamlar bilen bilir eski AvensisMT2 kurucusu [TL]Avensis ' im serverimizi sabit ip[statick ip]e geçirip serverimizi yeniden kuracağım
bu sefer sabit ip olucaktır ve ismi ForceMT2 olarak değiştirilmiştir.

Yenilik: Binekler her oyuncunun bir bineği olacak ... [Bu konuda yardıma ihtiyacım var]
Yenilik:Azrail sandıklarından öldürücü pala vb.Son-hae[epic]itemleri çıkacaktır sirius hariç .
Yenilik:Yeni maplar..
Yenilik:Oto pack v.1 version[trdeki gibi]
Yenilik:At Npcsi [21 Lvl. At]
Yenilik:P Npcsi
Yenilik:Yeni Dereceler
Yenilik:Level gösterimi
Yenilik: Bilgileri edinebileceğiniz yeni bir .php sayfası.
Yenilik:75 Level başlangıç ve %450-500 droplar.^
Yenilik:3 yol savaşları [user sayısı 200 e geldiğinde]kazanan ülkeye drop artışları.
Yenilik: Ox event kazanana değerli itemler
Yenilik:Buz zindanı aktif giriş kantaşı ile ve npc ile girilecek +80
Yenilik:Başlangıc özellikleri [oto toplama +50 exp vs.]365 günlük
Yenilik: Metin2 milli piyango idaresi kazanana değerli itemler veya 1 t para
Yenilik: Hareket eden npcler
Hata düzeltme: Npc isimleri türkçe
Hata düzeltme:Gardiyan türkçe ve lonca kuruluyor
Yenilik:Level sınırını 127 yapmayı düşünüyoruz.Ona göre başlangıç leveli ve buz zindanı giriş leveli değişebilir.
Yenilik:oyuna msn adresi + şifre ile girme [bunun üzerinde çalışıyorum]
Yenilik:Tüm silahlara taş eklenebilme [hemen hemen her pvpde ay kılıcı vs. gibi itemlere taş eklenmiyor ama bizde ekleniyor]

Server Makine özellikleri
İntel®Core i3 processor 330M
12 GB Memory
4 Çekirdek

12gm memoryden servere 6 sını vericem yani bu ne demek biliyormusunuz kuleye dc yemeden çıkmak ve tüm slotları toplamak .

Arkadaşlar bunları yapıcak arkadaş arıyorum navicatı iyi kullanmasını bilen metin2 uzmanı biri özel mesajdan bana ulaşabilisiniz eğer aradığım bir arkadaşı bulabilirsem game admınlık veya tllık vereceğim bu özellikleri yapmak 1 haftamızı alacaktır 1 hafta sonra görüsürüz..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri