ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Turkmmo Ahalisi.
Bu gün sizlerle oyun yamalarından paylaşımlara devam edeceğiz. En ince ayrıntısına kadar okuyunuz.
Bu mod hakkında
Özel animasyonlar ve eşleşen sesler dahil olmak üzere büyük yıkıntı kapısı için süslü yeni kafes ve dokular.
Muhteşem Kalıntı Kapısı
8K, 4K ve 2K doku mevcut
GIF eski bir doku gösterir, animasyon aynıdır
Notlar
Bu kapıyı birkaç aydır etrafta yattığım referans görüntüsünden sonra modelledim.
Tasarımı sevdim ve her zaman Skyrim'e getirmek istedim.
Büyük yıkıntı kapısı, örneğin Bleakfalls Barrow, Valthume, Skuldafn ve daha pek çok yerde, 14 kez oyun kullanılır.
Yeni ağ ve yeni dokuların yanı sıra (diğer kapılarımdakiler kullanılmaz) Buna bazı özel animasyonlar eklemek istedim.
Mod Fortified ve Animated Fort Doors'a animasyon eklememin tuhaflığından sonra bu sefer daha iyi geçti.
Geçen seferden çok daha hızlı anladığım bazı küçük tuhaflıklar vardı.
Dwemer harabeleri için gerçekten karmaşık bir animasyon kurulumuyla başka bir kapıyı bile düşünüyorum, ancak henüz nasıl uygulanacağından emin değilim.
Kendi modunuzdaki animasyonlarla ilgili yardıma ihtiyacınız olursa benimle iletişime geçmekten çekinmeyin!
Kurulum ve uyumluluk
MO2 mod yöneticisi olarak tavsiye ederim.
Benim mods kapı dosyaları ve dokular diğer mods dosyaları üzerine yazsın. Diyip kaydedip oynayabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.