- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 52
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Iyi aksamlar ben murat yas 32
ben yilardir world of warcraft devolopment ile ugrasiorum fakat bi turlu istedigim oyuncu seviyesini bulamadim baya arastirdim metin2 de oyuncu cok fazla
ben metin 2den hic anlamam kendime ortak ariorum
istedigim su ortak olan kisi web +server bilgisi olmali cunku ben metin2den anlamam
tercihim yabancilara yonelik
benim yapabilcegim tek sey guclu dedicated serverim var zaten ve top sitelere premium olarak reklam yapmak Vote bot olayi
detayli konusmak isteyen varsa bana PM atsin 20yasindan kucukler yazmasa sevinirim
ben yilardir world of warcraft devolopment ile ugrasiorum fakat bi turlu istedigim oyuncu seviyesini bulamadim baya arastirdim metin2 de oyuncu cok fazla
ben metin 2den hic anlamam kendime ortak ariorum
istedigim su ortak olan kisi web +server bilgisi olmali cunku ben metin2den anlamam
tercihim yabancilara yonelik
benim yapabilcegim tek sey guclu dedicated serverim var zaten ve top sitelere premium olarak reklam yapmak Vote bot olayi
detayli konusmak isteyen varsa bana PM atsin 20yasindan kucukler yazmasa sevinirim