HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bana gülebilirsiniz ama ben userbar nasıl yüklenecek bilmiyorum lütfen yardım edermisiniz

Niye Gülelimki sana bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip
kardeş ilk önce o userbari upluad etcen o userbar upluad ise sen o userbarın İnternet Adresini[Link]i aL başlarına
Koyarak Foruma Koy.
kardeş ilk önce o userbari upluad etcen o userbar upluad ise sen o userbarın İnternet Adresini[Link]i aL başlarına
®cRaLemRe®;60792' Alıntı:Niye Gülelimki sana bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip
kardeş ilk önce o userbari upluad etcen o userbar upluad ise sen o userbarın İnternet Adresini[Link]i aL başlarınaKoyarak Foruma Koy.![]()
ya İMG kodları cıkmıyo

o yüzden resimde koyamıyorum!!!! ne oldu bu foruma ya
biri resimli konu açabilirmiAçıklama:
şimdi eğer demek istedigin imzama resim koyamiyorum dersen ancak görevli biri olman şart örn
eneme mod. mod. admin yonetici gibi olursan imzana resim koyabilrisin
yoq imza ma degil normal mesajlarda koymak istiyorum diyorsan...
cevap yazma bolumunden buna tiklayacan sonra linki yazip evet diyecen
şimdi eğer demek istedigin imzama resim koyamiyorum dersen ancak görevli biri olman şart örn
eneme mod. mod. admin yonetici gibi olursan imzana resim koyabilrisinyoq imza ma degil normal mesajlarda koymak istiyorum diyorsan...
cevap yazma bolumunden buna tiklayacan sonra linki yazip evet diyecen
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)