Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Matt Riddle Şimdi de Chris Jericho İle Atışmış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uruk-Hai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 385

Uruk-Hai

Obey your MASTER !
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
2,285
Çözüm
4
Online süresi
21h 15m
Reaksiyon Skoru
1,452
Altın Konu
3
TM Yaşı
9 Yıl 1 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
347
MmoLira
1,836
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Matt Riddle, eski WCW güreşçileriyle dalaşmaya devam ediyor... Goldberg ve Booker T'nin ardından Riddle şimdi de Chris Jericho ile sosyal medya hesaplarından atışma içerisine girmiş. Jericho son zamanlarda Riddle'ın eski güreşçileri gömmesine dayanamayarak "Bizi dinle ve izle, öyle yap ki bizden bir şeyler öğren evlat" diye açıklamada bulunmuş. Bunun üzerine Riddle da Twitter hesabından paylaştığı videoda Jericho'ya aşağıdaki sözlerle cevap vermiş:

Matt Riddle: "Chris Jericho, ilk önce bana sen saldırdın. Neden “dinle ve öğren evlat” dediğini bilmiyorum ancak böyle demeye devam edersen her an yanına gelip seni eşek sudan gelinceye kadar dövebilirim. Siz yaşlı güreşçileri artık kafam almıyor! Kolay lokmanın tekisin adamım. En parlak dönemlerine dönüp karşıma çıksan bile seni eşek sudan gelinceye kadar döverim. Kimse Matt Riddle'ı henüz tanımıyor olabilir ama zamanla tanıyacaksınız. Bu yüzden beni dinle ve benden bir şeyler öğrenmeye devam et, bro ve çeneni de kapat!"
Matt Riddle'ın Twitter'dan paylaştığı ve yukarıdaki sözleri ettiği videonun ardından Chris Jericho da kısa bir video paylaşmış ve paylaştığı video da Riddle'ı komik bir şekilde taklit etmiş. Ayrıca "ikinci ligde çalışan özenti brolar gerçekten çok komik olabiliyorlar" açıklamasında bulunmuş.

67631702_2399920713417938_568354061661765632_n.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri