HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yardımcı olurmusunuz serverimde bir yerden bir yere her gidişinde pot hız ıksırı ıvır zıvır v.s veriyor resimde atcam 1 sorun bu
2 sorun serverdeki meley ejderha mavi ejderha gibi moblar bazı metin2 taşları işlemiyor ve canı 0 oluyo ölmüyorlarda bunu canını nasıl %100 yapabılırım ve vurulur bi hale getirebilirim kendi başıma işi mahvetmek istemiyorum sizlerden anlayanlardan bu işin piri bana yardım edebilirimi forumlarda bu işe yarar şimdiden teşşekürler
bazı moblara vurabılıorsun ama canı hep aynı degısmıyor
2 sorun serverdeki meley ejderha mavi ejderha gibi moblar bazı metin2 taşları işlemiyor ve canı 0 oluyo ölmüyorlarda bunu canını nasıl %100 yapabılırım ve vurulur bi hale getirebilirim kendi başıma işi mahvetmek istemiyorum sizlerden anlayanlardan bu işin piri bana yardım edebilirimi forumlarda bu işe yarar şimdiden teşşekürler
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
quest var login questi onu bulup silecekSanırım saltanat tipi files kulanıyorsunuz. Navicattan canı ayarlıyabilirsiniz.
@(Mavi Ruh) < @Laleci16 < Hocam diğer sorunlar için destek vermeniz mümkünmü acaba
can belirli oranın çok fazla üstünde olduğu için gauge tüpü %0 olarak görünüyor canını indirmesi gerek ya da bu sınırı kaldırması gerekiyor
Sanırım saltanat tipi files kulanıyorsunuz. Navicattan canı ayarlıyabilirsiniz.yardımcı olurmusunuz serverimde bir yerden bir yere her gidişinde pot hız ıksırı ıvır zıvır v.s veriyor resimde atcam 1 sorun bu
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
@(Mavi Ruh) < @Laleci16 < Hocam diğer sorunlar için destek vermeniz mümkünmü acaba