Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Source Build Edip Özellik Ekleyemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kesicis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 195

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben bu işlerde yeniyim.
Serverimdeki oto potları sınırsız yapmak istiyorum.
Ama sınırsız yapmak için sourcedeki char_item.cpp ye gerekli kodları eklemem gerekiyor bende ekliyorum build ediyorum reboot atıyorum ama pot sınırsız olmuyor bu source dosyalarını build ettikten sonra yerini felanmı değiştirmek gerekiyor yardımcı olurmusunuz ?

Çözüm
Source dosyası içerisinden bahsedecek olursam,
Game dosyası içerisinde herhangi bir değişiklik yapmanız halinde game yi komple derlemeniz (build etmeniz) gereklidir.
Db dosyası içerisinde herhangi bir değişiklik yapmanız halinde db yi komple derlemeniz (build etmeniz) gereklidir.
Common dosyası içerisinde herhangi bir değişiklik yapmanız halinde hem game yi hemde db yi derlemeniz (build etmeniz) gereklidir.
Build işleminden sonra oluşan dosyalar gerekli yerde değilse, bu yüzden hata olabilir.
Lütfen Oluşan dosyaların yerlerini kontrol edip izinlerini 777 yaptığınızdan emin olunuz.
/usr/game/share/bin bu konumu kontrol edin bazen değişik yerde olabilir. Oluşan dosyaları bin klasörüne atıp izinlerini ayarlayıp reboot attıktan sonra tekrar kontrol sağlayın.

Build işleminden sonra oluşan dosyalar gerekli yerde değilse, bu yüzden hata olabilir.
Lütfen Oluşan dosyaların yerlerini kontrol edip izinlerini 777 yaptığınızdan emin olunuz.
/usr/game/share/bin bu konumu kontrol edin bazen değişik yerde olabilir. Oluşan dosyaları bin klasörüne atıp izinlerini ayarlayıp reboot attıktan sonra tekrar kontrol sağlayın.
Teşşekkür ederim bin dosyası yoktu ama ondan önceki share dosyasında game adlı bi dosya vardı build ettiğim game dosyasıyla değiştirdim izinleri verdim sorunum çözüldü teşekkür ediyorum birde birşey daha sorabilirmiyim mesela ben char_item.cpp de bi değişiklik yaptım illa komple hepsinimi build etmeliyim yoksa sadece o dasyayı build etme gibi bi olay varmı

Source dosyası içerisinden bahsedecek olursam,
Game dosyası içerisinde herhangi bir değişiklik yapmanız halinde game yi komple derlemeniz (build etmeniz) gereklidir.
Db dosyası içerisinde herhangi bir değişiklik yapmanız halinde db yi komple derlemeniz (build etmeniz) gereklidir.
Common dosyası içerisinde herhangi bir değişiklik yapmanız halinde hem game yi hemde db yi derlemeniz (build etmeniz) gereklidir.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri