- Konular
- 2,285
- Online süresi
- 76547s
- Reaksiyon Skoru
- 1,452
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 347
- TM Yaşı
- 9 Yıl 13 Gün
- MmoLira
- 1,836
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Selam ailem
Bu sefer 3 görev birden tamamlayıp ayrı ayrı .gbot uzantılarına yükledim. Bunları yapabilmek için tabii ki ilk başta Grimoire 3.8 - Güncel Çalışan AQW Trainer - Bot 'a ihtiyacınız var. Botu indirdikten sonra yüklemenizi başarıyla aktif hale getirebilirsiniz. İlk önce hangi görevleri tamamladım hangi görevlerden ne ödüller veriyor onları göstereyim ardından yüklememizi size sunacağım.
Görevi tamamlamak için seri şekilde "Piggy Drake " kesmeniz gerekmekte. Canavardan görev eşyası düşürmek biraz zor. Drop ayarları kısıtlı olduğu için sürekli kesmeniz gerekiyor. Bunu ben seri şekilde yüklediğim için basit bir şekilde görev eşyalarını rahatlıkla elde edebileceksiniz. Peki görev eşyası olarak ne kazanacaksınız:
Görevi bitirmek için 4 kez Smoldur 'u kesmeniz gerekmektedir. Bunu seri şekilde hızlı drop halinde tamamladım ve sizler için aktif hale getirdim. Bir önce ki görevimiz ile bağlantılı olduğu için o görev bittikden sonra bu görevimizi yükleyebilirsiniz. Görevden sonra şunları kazanacaksınız:
Serinin son görevi olup, bitiş eşyalarını vermektedir. Görevleri bitirdikten sonra Bido'nun görevleri de bitmiş olacaktır. Seriyi biraz daha hızlı şekilde tamamlamış olup zamandan tasarruf etmiş olacaksınız. Görevi bitirdikten sonra şunları kazanacaksınız:

Bu sefer 3 görev birden tamamlayıp ayrı ayrı .gbot uzantılarına yükledim. Bunları yapabilmek için tabii ki ilk başta Grimoire 3.8 - Güncel Çalışan AQW Trainer - Bot 'a ihtiyacınız var. Botu indirdikten sonra yüklemenizi başarıyla aktif hale getirebilirsiniz. İlk önce hangi görevleri tamamladım hangi görevlerden ne ödüller veriyor onları göstereyim ardından yüklememizi size sunacağım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- VTGörevi tamamlamak için seri şekilde "Piggy Drake " kesmeniz gerekmekte. Canavardan görev eşyası düşürmek biraz zor. Drop ayarları kısıtlı olduğu için sürekli kesmeniz gerekiyor. Bunu ben seri şekilde yüklediğim için basit bir şekilde görev eşyalarını rahatlıkla elde edebileceksiniz. Peki görev eşyası olarak ne kazanacaksınız:
- 500 Altın
- 500 Exp
- Bits of Cloth (2) x2
- Concentrated Mana x2
- Scrap Metal (2) x3
- VTGörevi bitirmek için 4 kez Smoldur 'u kesmeniz gerekmektedir. Bunu seri şekilde hızlı drop halinde tamamladım ve sizler için aktif hale getirdim. Bir önce ki görevimiz ile bağlantılı olduğu için o görev bittikden sonra bu görevimizi yükleyebilirsiniz. Görevden sonra şunları kazanacaksınız:
- 750 Altın
- 750 Exp
- Bido's Appreciation x2
- VTSerinin son görevi olup, bitiş eşyalarını vermektedir. Görevleri bitirdikten sonra Bido'nun görevleri de bitmiş olacaktır. Seriyi biraz daha hızlı şekilde tamamlamış olup zamandan tasarruf etmiş olacaksınız. Görevi bitirdikten sonra şunları kazanacaksınız:
- 200 Altın
- 200 Exp
- Green Scrap x3
- Scrap Metal (2)
- Konular
- 3,675
- Online süresi
- 1ay 19g
- Reaksiyon Skoru
- 6,340
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 462
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 2,560
- DevLira
- 166
Teşekkürler.
- Konular
- 2,285
- Online süresi
- 76547s
- Reaksiyon Skoru
- 1,452
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 347
- TM Yaşı
- 9 Yıl 13 Gün
- MmoLira
- 1,836
- DevLira
- 0
Önemli değil dostumTeşekkürler.
- Konular
- 491
- Reaksiyon Skoru
- 2,119
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 222
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 368
- DevLira
- -25
Güzel bilgilendirme için Teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)