- Konular
- 268
- Online süresi
- 4h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 409
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Gün
- Başarım Puanı
- 193
- MmoLira
- 60
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ankara Medipol Üniversitesi, Türkiye Eğitim, Sağlık, Bilim ve Araştırma Vakfı tarafından
09.05.2018 tarihinde kurulan bir üniversitedir. Kuruluşunun ardından 1 sene geçse de henüz üniversitenin bir web sitesinin bulunmaması, yerleşke ve bina hakkında yetkililerden açıklama gelmemesi, akademisyen alım ilanına çıkmaması 2019-2020 eğitim-öğretim yılında bu üniversiteye öğrenci alımı yapılmayacağını işaret ediyor.
Üniversite tanıtımları kapsamında incelediğimiz Ankara Medipol Üniversitesi vakıf üniversitesi statüsündedir. Elimizde yeterli kaynak olmadığı için detaylı bir üniversite tanıtımı yapamayacağız.
Ankara Medipol Üniversitesi şu bölüm, fakülte ve enstitülerden oluşacak;
Diş Hekimliği Fakültesi
Eczacılık Fakültesi
Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
Hukuk Fakültesi
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi
İletişim Fakültesi
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Siyasal Bilgiler Fakültesi
Tıp Fakültesi
Adalet Meslek Yüksekokulu
Meslek Yüksekokulu
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Yabancı Diller Yüksekokulu
Adli Bilimler Enstitüsü
Fen Bilimleri Enstitüsü
Sağlık Bilimleri Enstitüsü
Sağlık, Bilim ve Teknoloji Araştırma Enstitüsü
Cumhuriyet Gazetesi haberine göre Hazineye devredilen Ankara Garı yerleşkesi alanının Ankara Medipol Üniversitesine tahsis edileceği iddia edildi.
09.05.2018 tarihinde kurulan bir üniversitedir. Kuruluşunun ardından 1 sene geçse de henüz üniversitenin bir web sitesinin bulunmaması, yerleşke ve bina hakkında yetkililerden açıklama gelmemesi, akademisyen alım ilanına çıkmaması 2019-2020 eğitim-öğretim yılında bu üniversiteye öğrenci alımı yapılmayacağını işaret ediyor.
Üniversite tanıtımları kapsamında incelediğimiz Ankara Medipol Üniversitesi vakıf üniversitesi statüsündedir. Elimizde yeterli kaynak olmadığı için detaylı bir üniversite tanıtımı yapamayacağız.
Ankara Medipol Üniversitesi şu bölüm, fakülte ve enstitülerden oluşacak;
Diş Hekimliği Fakültesi
Eczacılık Fakültesi
Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
Hukuk Fakültesi
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi
İletişim Fakültesi
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Siyasal Bilgiler Fakültesi
Tıp Fakültesi
Adalet Meslek Yüksekokulu
Meslek Yüksekokulu
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Yabancı Diller Yüksekokulu
Adli Bilimler Enstitüsü
Fen Bilimleri Enstitüsü
Sağlık Bilimleri Enstitüsü
Sağlık, Bilim ve Teknoloji Araştırma Enstitüsü
Cumhuriyet Gazetesi haberine göre Hazineye devredilen Ankara Garı yerleşkesi alanının Ankara Medipol Üniversitesine tahsis edileceği iddia edildi.