SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Adakent Üniversitesi KKTC

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KILLSHOT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 437

KILLSHOT

Lookin' for me? I'm Underground
TM Üye
Konular
268
Online süresi
4h 33m
Reaksiyon Skoru
409
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 4 Gün
Başarım Puanı
193
MmoLira
60
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

KIBRIS ADA KENT ÜNİVERSİTESİ

Otuz yılı aşkın bir geçmişe sahip olan ve uluslararası vizyonuyla merkezi Istanbul’da bulunan Avrupa Eğitim Grubu’nun 2015 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde kurduğu eğitim yatırımıdır. Istanbul’daki okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim birikimlerinin zirvesidir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ekonomik, bilimsel, sosyal ve kültürel gelismesine önemli katkılar sağlayan Kıbrıs Ada Kent Üniversitesi, yerleskesinin bulunduğu Gazimağusa’da sivil toplum kurulusları, özel ve resmi kurumlarla güçlü bir is¸ birliği içine girerek kısa zamanda kentin eğitim ve kültür merkezi haline gelmiştir.

Kıbrıs Ada Kent Üniversitesi, Kıbrıs, Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden öğretim üyelerinden olusan seçkin akademik kadrosuyla; 7 fakülte ve 1 meslek yüksekokulu ile toplamda 29 lisans ve önlisans programıyla yaklaşık 2 yıldır uluslararası düzeyde eğitime devam etmektedir.

Gerçek anlamda bir “Kent Üniversitesi” olarak öğrencilerin, yaşadıkları toplum ve dünya ile bütünlesmelerine, iletisimi güçlü, sosyal bağları kuvvetli, değerli bireyler olarak yetismelerine katkıda bulunmaktadır. Kıbrıs Ada Kent Üniversitesi, “Üniversite Adası” KKTC’de farklı kültürlerdeki öğrencileri bir araya getirip ortak kültür olusturabilecekleri bir platform olmayı hedeflemektedir.

KENT STATE ÜNIİVERSIİTESIİ

Avrupa Eğitim Grubu, uluslararası vizyona sahip olan bir kurumdur. Bu anlamda gerek eğitim programlarının geliştirilmesi ve uygulanması, gerekse öğrencilerin yurtdıs¸ı eğitimine hazırlanmaları adına başarılı çalışmalar yürütmektedir.

2001 yılında Avrupa Eğitim Grubu’nun bağlı olduğu Avrupa Eğitim Vakfı ile Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio Eyaleti’ndeki Kent State Üniversitesi arasında sağlanan is¸ birliği güçlenerek devam etmektedir.Bu işbirliğinin en güzel örneği ise Kıbrıs Ada Kent Üniversitesi'dir.

VİZYON
Kendini kanıtlamış akademik kadrosu ile uygulamalı bilimlerde öncü rol oynayan, aktif ve özgüveni yüksek bireyler yetistiren bir üniversite olmak.

MİSYON
Dünyanın çeşitli ülkelerinden öğrencileri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne getirmek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ekonomisinin büyümesine ve uluslararası bir öğrenci üssü olmasına destek vermek; dünyanın çeşitli ülkelerinden farklı kültürleri temsil eden öğrencilere Kuzey Kıbrıs’ın kültür ve realitesini çağdaş bilimsel değerlerle özümsetmek ve dünyaya tanıtmak böylelikle sosyal, kültürel, ekonomik alanda barışın ve etik değerlerin gelişimine katkıda bulunmaktır.

Dekanın Mesajı

Çok kıymetli öğrenci adayları,

Ada Kent Üniversitesi, merkezi İstanbul’da bulunan Avrupa Eğitim Grubu'nun yeni üyesi olarak 2015 yılında kurulmuş bir yükseköğretim kurumudur.

Üniversitemiz aynı zamanda Avrupa Eğitim Grubu’nun bağlı olduğu Avrupa Eğitim Vakfı ile ABD’nin Ohio Eyaleti’ndeki Kent State Üniversitesi arasında sağlanan is¸ birliğinin de bir sonucudur.

Hukuk Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Mühendislik- Mimarlık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu bünyesinde bulunduran Üniversitemiz, gerek bünyesinde olduğu Eğitim Grubu ve gerekse yurtdışında iş birliği içinde olduğu nitelikli yükseköğretim kurumlarıyla birlikte sizi geleceğe hazırlamak ve kariyer planlarınıza yardımcı olmak için gerekli her türlü fiziki, teknik ve akademik altyapıya sahiptir.

Türkçe ve İngilizce eğitim veren Üniversitemizde her biri kendi alanında uzman ve yetkin akademisyen kadrosu ile birlikte olacak ve seçmiş olduğunuz alanla ilgili gerek Türkiye’de ve gerekse uluslararası alanda geçerli bir formasyon edineceksiniz.

Sizleri en üst düzeyde bilgi ve beceri sahibi kılmanın yanında; meslek yaşamınızda karşılaşacağınız sorunlara doğru çözümler üretebilen, kendini sürekli olarak yenileyen, mesleği ile gelişmeleri takip eden ve evrensel bilimsele katkı amacıyla ve bilimsel bakış açısıyla araştırmalar yapan bireyler olarak yetiştirmeyi ilke ediniyoruz.

Bir üniversite olarak planlanan ve inşa edilen Gazimağusa şehir merkezindeki yeni kampüsümüz, çağdaş eğitim teknolojileri altyapısı ile donatılmıştır. Kampüsümüzde siz öğrencilerimizin sosyal ve sportif aktiviteleri kültür ve sanat faaliyetleri de düşünülmüştür.

Farklı ülkelerden gelen öğrencilerle birlikte sosyal ve kültürel olarak kendinizi geliştirme fırsatı bulacağınız gibi, pratik dil kullanımı sayesinde ileri düzeyde ve akıcı bir İngilizce ile donanımlı olarak mezun olacaksınız. Tarih ve denizin iç içe olduğu bu güzel şehirde, gerek kampüs içinde ve gerekse kampüs dışında yirmi dört saat aktif ve canlı bir yaşam bulacaksınız.

Türkiye’nin eğitim alanındaki marka kurumlarından olan Avrupa Eğitim Grubu’nun bir üyesi olarak Ada Kent, geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için sizleri bekliyor…

Prof. Dr. Fuat BAYRAM
Rektör

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri