InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Psikoloji Davranışları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M@STER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 296

M@STER

Level 20
Fahri Üye
TM Üye
Konular
660
Reaksiyon Skoru
1,060
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
270
MmoLira
-22
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Psikoloji ya da ruhiyat ya da ruh bilimi (Yunanca ψυχολογία, psihologia: Ruhiyat), insan davranışlarını ve zihinsel süreçleri inceleyen bilim dalıdır. Psikoloji diğer bilimlere kıyasla kısa bir geçmişe sahiptir. Bu kısa süre içinde psikoloji değişik biçimlerde tanımlanmıştır. İlk tanım insan zihninin yapısının incelenmesi biçimindeydi. İnsan zihnini gözleyebilmenin olanaksızlığı karşısında psikologlar, psikolojiyi "gözlenebilen davranışların bilimsel incelemesi" biçiminde tanımlamışlardır. İnsan zihninin davranış üzerindeki etkisini kabul etmeyen bu yaklaşıma, psikoloji içinde tepki oluşmaya başlamış, bellek süreçleri ve düşünme gibi zihinsel işlevleri inceleyen bilişsel psikoloji ortaya çıkmıştır.

Vikipedi'den alıntıdır.

Arkadaşlar bu konulara kendi bilgimi de katmak hoşuma gidiyor çünkü hem kendimi geliştiriyorum hemde yorum yapmış oluyorum.Başta bu konuları yarışma için açıyordum ama şimdi bilgi edinmek adına da açıyorum.

Bakın arkadaşlar çoğumuzun bazı zamanlar psikolojik tedaviye ihtiyaç duyduğunu düşündüğü muhakkak olmuştur.Aslında psikoloji sadece bir tedavi yöntemi değil sanal arkadaşlardan kurtularak gerçek arkadaşlar edinmenin ne kadar güzel olduğunu anlamak,hayattan bir anlam çıkarmak ve intihar etmek,agresif olmak ve depresif duruma düşme gibi davranışlardan uzaklaşmaktır.Hiç bir üyemizin psikolojik tedavi gibi birşeye maruz kalmamasını dileyerek sizede hayatınızın geri kalanında başarılar diliyorum

M@STER

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri