WolfTeam Aim ve ESP Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gencoder

Level 1
Konular
2
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 11 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
5
MmoLira
5
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

selamlar ben bu hile üzerinde yaklaşık 5 gündür falan uğraşıyorum ve ortaya çıkan projenin henüz yapım aşamasında olduğundan dolayı sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü sizlerden tavsiye ve isteklerinizi yazmanızı, hilede ki açıkları söylemenizi istiyorum vs. neyse lafı çok uzatmayacağım aşağıda hile indirme ve kurulum adımlarını görüceksiniz.

ÇOK ÖNEMLİ: HİLEYİ VE .BAT DOSYASINI İNDİRİRKEN WİNDOWS GÜVENLİK DUVARINI DEVRE DIŞI BIRAKIN SONUÇTA BU BİR HİLE VE WİNDOWS GOOGLE BUNLARI ZARARLI YAZILIM OLARAK ALGILAYACAKTIR EĞER WİNDOWS DEFENDERI KAPATMASSANIZ HİLE TAM OLARAK İNMEZ VE AKTİF EDEMESSİNİZ VE HİLE İLK İNDİĞİNDE GOOGLE SİZE ZARARLI YAZILIM UYARISI YAPICAK BUNU DÜZELTMEK İÇİN İNDİRİLENLER SEKMESİNE GİDİN VE ZARARLI DOSYAYI TUT DEYİN

1- Hile indirme linki:

2- Injector indirme linki:

3- Hile kurulum: Verdiğim 2 dosyayı indirin ve bir klasör oluşturup 2 sinide aynı klasöre atın. Oyunu açın. Oyunu açtıktan sonra injector.bat dosyasını cheat.exe dosyasının üzerine bırakın CMD açılıp kapanıcak ve cheat.exe dosyası silinicek bundan sonra hilemiz oyuna enjekte edinmiş olucak oyuna dönüp ins tuşuna basarsanız hile arayüzü gelicek ayarlarınızı şuanlık customize etmede sorun yaşayabilirsiniz ama dediğim gibi bana bildirerek çok yardımcı olmuş olursunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Virustotal olmadan hile paylaşımı yapmak yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)