Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar site ftpsinde bir şeyler kurcalarken sayfalar klasörünü sildim galiba ne yapmam lazım anasayfa hariç hiç bir şeye girmiyor sitede
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Rica ederim arkadaş yardımcı oldu sanırımKonu çözülmüştür size de çok teşekkür ederim eyvallah![]()

Rica ederim. Farklı arkadaşlarda çözüm sunabilir. Belki onların çözümüyle çözersiniz.hocam indirdip attıgım dosyalara bakıyorum değiştirilmiş bir şey yokmuş ama bu olay dosyaları attıktan sonra oldu ve nedenini çözmüş değilim. sayfalar klasörü mhms_admin içindeymiş onu değiştirdiğimi sandım fakat yanılmışım başka bir şey olmuş ama çözemedim yine de sağolun
Konu çözülmüştür size de çok teşekkür ederim eyvallahRica ederim. Farklı arkadaşlarda çözüm sunabilir. Belki onların çözümüyle çözersiniz.

Rica ederim arkadaş yardımcı oldu sanırımKonu çözülmüştür size de çok teşekkür ederim eyvallah![]()