berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

wmcp süreli item sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan casperme123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 762
Selamlar wmcp markete süreli item koyunca nesne markete süresi bitmiş olarak geliyor.

Envantere çekecekken item kayboluyor..

aklıma sandığa koyup sandıktan çıkartmak geldi.

Bişeyleri yamamak gibi geliyor böyle bir sorunla karşılaşıp çözen varmı ?

yoksa kullananlar sandık mantığıyla mı kullanıyor ?

yardımcı olan herkese teşekkürler

iyi forumlar..

Dostum nesne markete item geliyor nesne marketi actiginiZda hemen kayboluyorsa sistemde hata var ben bunun hakkinda yazmıştım şöyle bir cevap geldi. Galiba bir packta ki item dosyalari var item proto onu wmcp ye tanimlamak gerekiyor guncel olarak

şimdi yaptım oldu dünde denemiştim tuhaf çok sagol hocam şimdide itemlere taş eklenmiyor bunun çözümünü biliyormusunuz ? :D
Nesne market işlemlerinden taşlı ve efsunlu eşya satabilirsin oyuncular kendileri seçecektir efsunları ve taşları tanımlarsan.

Wmcp panel 3 taş destekleyecektir filesinde 4.taş slotu için elmastaşı varsa sorun yaşamazsın.

Nesne market işlemlerinden taşlı ve efsunlu eşya satabilirsin oyuncular kendileri seçecektir efsunları ve taşları tanımlarsan.

Wmcp panel 3 taş destekleyecektir filesinde 4.taş slotu için elmastaşı varsa sorun yaşamazsın.

hocam eyv çok sagol son bir sorunum kaldı https://i.hizliresim.com/MVz0k7.png

sol taraftaki katagoriler kısmına daha fazla kategori ekleyince ekleniyor ama panelde gözükmüyor bunu biliyomusun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri