Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Tranquillo - 5. Hikaye Yarışması Katılım Konusu

Beğendiniz mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tranquillo

Yıldızlar Bile Kayar
Telefon Numarası Onaylanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
Katılım
9 Mar 2014
Konular
6,061
Mesajlar
22,224
Reaksiyon Skoru
5,672
Altın Konu
5
Başarım Puanı
499
TM Yaşı
10 Yıl 13 Gün
Online Süresi
61d 10h 25m
MmoLira
7,290
DevLira
56

1-105 ORTA EMEK YAPISI İLE ALBAMT2 22 MARTTA AÇILIYOR - TL ÖDÜLLÜ TURNUVALAR VE FAZLASI HEMEN TIKLA!

" Sene 98, o zamanlarda mavi bir şahinim var. Ankara sokaklarını dolaşıyorum, hava gerçekten soğuk. Birden camın sileceklerinin arasında bir kağıt gördüm. "
Kağıdın içerisinde anlamını bilmediğim bir kelime yazıyordu, yabancı dil gibi ama böylesini ilk defa görmüştüm. Kağıdı alıp cebime koydum ve yabancı diller hakkında bilgi sahibi olan arkadaşım Kemal'in yanına gittim. İçerisinde yazan kelimeyi arkadaşıma gösterdiğimde çok şaşırmıştı, benden bunu çözebilmek için 1-2 gün istemişti. Kağıdı arkadaşıma verip yanından ayrıldım. Aradan 2 gün geçti, Kemal'i telefondan arıyordum ama açmıyordu, içime kötü bir his doğdu ve akşam iş çıkışı yanına gittim. Kapısını çalıyorum hiç tepki yok ama ne garipti ki odasının ışığı yanıyordu. Hemen apartman görevlisine durumu haber ettim ve çilingir çağırıp kapıyı açtık. Hemen odasına gittim ve hareketsiz bir şekilde onu otururken gördüm. Koltuğu çevirdim ve gördüğüm şey çok şaşırtıcıydı, Kemal'in gözleri yanmıştı. Masasına şöyle bir göz attığımda kağıdın içerisinde yazan kelimenin benzerleri ve karşıt anlamlarını içeren bir sürü evrak vardı. Kağıt parçalarına şöyle bir göz attım, gerçekten çok karmaşık şekilde yazılmıştı ama bir anlığına kesitteki çeviriyi okuyabilmeye başladım.

İlk başta anlamamıştım ama dikkatli bakınca kelimeyi çevirebiliyordum, kağıdın içerisinde " Kanatlan ve Yüksel " yazıyordu. Ama hangi dilde olduğunu anlamadan direkt onu okumam çok garibime gitmişti. Apartman görevlisi odaya girince durumu gördü, birbirimizi teselli edip polise haber verdik. İfadeleri verdik ve rahmetliyi uğurlamak üzere mezarlığa gittik. Mezarlığa yaklaştığımız zaman bir sürü fısıltı, konuşmalar duymaya başladım. Kemal'i uğurladıktan sonra 2 tane İmam bana biraz rahatsız edici bir şekilde bakıyordu. Yanlarına yaklaştığım zaman benden uzaklaştılar. Kemal'in akrabalarından birisi yanıma gelip " gözlerine ne oldu ? " şeklinde bir soru sordu. Hemen yakınlardaki tuvalete gittim be aynada kendime baktım, bir de ne göreyim gözlerim garip bir şekilde mavi beyazımsı şekilde renk değiştirmişti. Şaşırarak dışarıya çıktım ve bir grup imam bana bakmaya başladı.

İmamlar bana şu cümleyi sürekli söylüyordu " Seni bize yaradan bu dünyadaki aciz Şeytanlardan korumak için yolladı. " Hiç bir şey anlamamıştım, 1 tane imam yanıma yaklaştı ve Kemal'in başına gelenleri duyduğunu o kağıdın içinde yazan anlamın çok önemli olduğunu söyledi. Ardından başka bir imam bana şu soruyu sordu " Fısıltılar duyuyor musun ? " bende evet duyuyorum dedim. İmamlar önümde eğilip dua etmeye başladılar, kendimde garip garip değişiklikler hissediyordum. Bu sefer daha çok şey görmeye, daha fazla fısıltı duymaya başladım. Bir meleğe dönüştüğüme o zaman inandım. İmamlardan bir tanesi bana arkadaşımın başına gelenlerin normal bir olay olmadığını onu bir şeytanın öldürdüğünü ısrarla dile getiriyordu. Bana şeytanlar hakkında detaylı bilgi veren imamlar onun peşime düşmem gerektiğini yoksa başkalarına da zarar verebileceğini söylediler. Durum ciddiydi.

O an için, Kemal'in öldürüldüğü yeri düşlüyordum yani evini. Bir anlığına onun evinde olduğumu fark ettim. Güçlerimi yeni yeni keşfediyordum. Melek gözlerim bana olayın nasıl gerçekleştiğini gösteriyordu. Kimin peşinde olduğumu ve onu nerede bulabileceğimi biliyordum. Apartman görevlisi bir şeytan tarafından ele geçirilmişti. Hemen onun olduğu yeri düşledim ve yanına direkt olarak ışınlandım. Görevliyi yakaladıktan sonra neden böyle bir şey yaptığını ısrarla soruyordum, oda bana " Kanatlan ve Yüksel " kelimesini söyledi. Cehennemin kapılarını açmak için gerekli olan parola olduüunu söyledi. Onu oracıkta öldürdüm, şifreyi de sadece ben, şeytan ve Kemal biliyordu. Kemal'in mezarına gittim ve onun ruhunu gördüm, olanları anlattım. Kemal bu işi asla bırakmamı, bunun gibi diğer şeytanlarında kötü emelleri olduğunu ve onları durdurmamı istedi. Bende bir melek olarak insanları koruyacağıma yemin ettim.


Başarılar millet.
 
Yarışmada başarılar :)
 
Başarılar dilerim.
 
Koy Netflix'e 3 sezon Super kahraman dizisi çıkar ?
 
Başarılar dilerim. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst