• Metin2 Hileleri kategorisinden indireceğiniz hiçbir hileyi taratmadan kesinlikle çalıştırmayın. Hileleri mutlaka ve mutlaka virüs taramasından geçirdikten sonra çalıştırın. Metin2 veya diğer oyunlarda hile kullanımınızdan dolayı hesaplarınız oyun yöneticileri tarafından kapatılabilir. Turkmmo üzerinden indireceğiniz metin2 hileleri veya hile dosyalarından dolayı bilgisayarınızda oluşabilecek hiçbir zarardan dolayı Turkmmo yönetimi sorumlu değildir. Metin2 hilesi kurmadan önce gerekli önlemleri almak hileyi indiren kişilerin sorumluluğundadır. Ayrıca bilgisayarınızın güvenliği için tamamen ücretsiz bir antivirüs yazılımı olan Avast`ı kullanabilirsiniz. Avast`ı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

    Avast Antivirus İndir

    Güvenliğiniz için lütfen uyarıları dikkate alin.





Sitemize reklam vermek için [email protected] adresine mail atabilirsiniz
For Advertising Contact [email protected]


Ejder Botu Kodladım Fakat Bir Sorun Var(Bot Geçicide olabilir)

emrecantunca

Level 1
Üye
Katılım
30 Tem 2015
Konular
3
Mesajlar
45
Reaksiyon Skoru
0
Online Süresi
1g 18s 37d
Başarım Puanı
35
MmoLira
29
DevLira
0
En İyi Cevap Puanı
0
Takipçiler
0

Rüya2 Global server 8 yıllık tecrübesiyle, rakiplerine yön veren yenilikleriyle ve uzman yönetici kadrosuyla 29 kasım 2019'da açılıyor! DETAYLI TANITIM VE KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN



Forumda Paylaşılan Ejder botunda açılmama sorunu vardı. Bu yüzden kendime yeni proje açıp programı kendi projeme kopyalayıp biraz edit yaptım gerekli referance dll lerini falan herşeyi sorunsuzca hallettim.

Fakat Metin2 ye tıklamıyor Veya kod yazmıyor niye ? Svside macrolara karşı koruması mı var?

Normalde başka bi programda deniyorum tıklıyo yazıyo ama metin2 de deneyince yazmıyo etmiyo. Görüntüleri okuyor ama yazmıyo hiçbişey. Doğru okuyor görüntüyü.

Eğer bu sorunu çözebilrsem Oto bot geçiçide yapabilirim Bilen biri ulaşabilirse Sevinirim.
 

biophoenix

Neden mi illegal otur ve düşün bir daha
Super Mod
Katılım
12 May 2016
Konular
15
Mesajlar
259
Reaksiyon Skoru
121
Online Süresi
28g 22s 49d
Başarım Puanı
82
MmoLira
407
DevLira
0
En İyi Cevap Puanı
0
Takipçiler
2
svside captha kod olduğu için olabilir mi
 
Konu Sahibi
Konu Sahibi
E

emrecantunca

Level 1
Üye
Katılım
30 Tem 2015
Konular
3
Mesajlar
45
Reaksiyon Skoru
0
Online Süresi
1g 18s 37d
Başarım Puanı
35
MmoLira
29
DevLira
0
En İyi Cevap Puanı
0
Takipçiler
0
Sorun o değil. Mesela Rohan2 yi oynuyorum diyelim. Macro programı açıp deniyorum macro programıda tıklamıyo etmiyor benim pcle mi alakalı yoksa serverlerle mi ? pek anlamış değilim . / acaba sahte tıklamayı algılayıp engelliyomu serverler / çok serverde denedim tıklamıyo ama başka pencereye alıyorum tıklıyo cevabı yazıyo falan?
 
Son düzenleme:

farukbatakan44

Level 3
TM Üye
Üye
Katılım
26 Ağu 2017
Konular
11
Mesajlar
195
Reaksiyon Skoru
141
Online Süresi
41g 20s 29d
Başarım Puanı
96
MmoLira
366
DevLira
0
En İyi Cevap Puanı
0
Takipçiler
1
Sorun o değil. Mesela Rohan2 yi oynuyorum diyelim. Macro programı açıp deniyorum macro programıda tıklamıyo etmiyor benim pcle mi alakalı yoksa serverlerle mi ? pek anlamış değilim . / acaba sahte tıklamayı algılayıp engelliyomu serverler / çok serverde denedim tıklamıyo ama başka pencereye alıyorum tıklıyo cevabı yazıyo falan?
C# da ki SendKeys gibi fonksiyonlar işlemez ayrıca düzgün bir şey olsun istiyorsan c++ ile direk sunucuya yollama yaparsın.
Bu arada bot geçici ile çok fazla uğraşmaz zamanında yapan çok oldu opencv kütüphanesi ile fakat en fazla 2 gün çalışır çünkü lalaker arkadaş yeni görünümü hazırda tutuyor :D
Yapacaksan kendi aranızda falan kullanın emeklerine yazık olmasın :)
 
Konu Sahibi
Konu Sahibi
E

emrecantunca

Level 1
Üye
Katılım
30 Tem 2015
Konular
3
Mesajlar
45
Reaksiyon Skoru
0
Online Süresi
1g 18s 37d
Başarım Puanı
35
MmoLira
29
DevLira
0
En İyi Cevap Puanı
0
Takipçiler
0
C# da ki SendKeys gibi fonksiyonlar işlemez ayrıca düzgün bir şey olsun istiyorsan c++ ile direk sunucuya yollama yaparsın.
Bu arada bot geçici ile çok fazla uğraşmaz zamanında yapan çok oldu opencv kütüphanesi ile fakat en fazla 2 gün çalışır çünkü lalaker arkadaş yeni görünümü hazırda tutuyor :D
Yapacaksan kendi aranızda falan kullanın emeklerine yazık olmasın :)
Bide Ben Prodamage Kodladım Sadece dumper eksik dumperler eski çalışmıyo. Bildiğin Çalışan bir dumper varmı adress function çeken.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Üst