Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

JinxTheLux 5.Hikaye Yarışması Katılım Konusu

Beğendiniz mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    37
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JinxTheLux

Eti CiciBebe
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
26 Haz 2018
Konular
255
Mesajlar
3,080
Reaksiyon Skoru
2,970
Altın Konu
0
Başarım Puanı
267
TM Yaşı
5 Yıl 8 Ay 27 Gün
Online Süresi
33d 12h 13m
MmoLira
6,576
DevLira
3

1-105 ORTA EMEK YAPISI İLE ALBAMT2 22 MARTTA AÇILIYOR - TL ÖDÜLLÜ TURNUVALAR VE FAZLASI HEMEN TIKLA!

Sene 98, o zamanlarda mavi bir şahinim var. Ankara sokaklarını dolaşıyorum, hava gerçekten soğuk. Birden camın sileceklerinin arasında bir kağıt gördüm.
Kağıdı elime aldım ve nereden geldiğini düşündüm.Çünkü arabamı otoparka 15 dakika gibi kısa bir süreliğine bırakmıştım. Kağıtta " lütfen bana yardım edin " yazıyordu ve yazı o kadar garipti ki sanki birisi zar zor yazabilmişti. Eşime telefon edip eve geç geleceğimi söyledikten sonra yolumu otoparka çevirdim.Bir yandan da düşünceler içerisindeydim.
Bu kağıdı kim yazmıştı ve ne kadar kötü durumdaydı.Bu olayı tekrar tekrar düşünüyordum. Arabanın içinde kan ter içerisindeydim...
Nihayet otoparka gelmiştim.Güvenliğe olanları anlattıktan sonra içeri girdim ve bakınmaya başladım.Etrafıma göz gezdirdim ve otoparkın her yerini aradım veya aradığımı sandım...Hiç bir şey bulamamıştım.Düşünceli halde otoparktan çıktım ve eve gittim.Yatağıma uzandım tavana bakarak zihnimde değişik senaryolar kurguladım.Bu kağıdı buraya koyan kişinin gerçekten yardıma ihtiyacı varsa diye düşünmeden edemiyordum.Sanki birisi uyumama engel oluyordu, zihnim paramparça idi. Olay aklımdan çıkmıyordu.Bunları düşünürken uyuyakalmışım. Sabah eşim tarafından uyandırıldım, kahvaltıyı hazırlamış, uyanmamı bekliyordu. Bir şeyler yemem imkansızdı, çok huzursuzdum.İlk işim otoparka gitmek oldu.
Otoparka vardığım zaman polislerin güvenlik kordonu oluşturduğunu gördüm, merakım git gide artmıştı.Etrafta bir sürü insan, toplanmışlar izliyorlardı.Bende yaklaştım ve güvenlik kordonundan içeri girmek için güvenlik şeridini kaldırdım.Polis güvenlik şeridinden geçmemem konusunda beni uyardı ve bende cüzdanımdan kimliğimi çıkarıp kendisine gösterdim. Benim bir savcı olduğumu öğrendikten sonra geçmeme izin verdi ve olayı tahmini olarak anlattı. Olay tahmini olarak şu şekilde idi :
" Bir çocuk 17-18 yaşlarında aile baskısı yüzünden evden kaçmış ve bu otoparka sığınmıştı.Babası aramalarından sonra burada bulmuş, çocuğu ve eve götürmek istemiş.Çocuk eve gitmek istem
eyince babası zorlamış ve çocuk otoparkın 7.katından aşağı düşerek ölmüştü."
Polisin anlattığı bu hikaye beni derinden yaralamıştı bu her şeyi anlatıyordu. Akşam ben otoparka geldiğim zaman babasının geldiğini düşünen çocuk saklanmıştı.
Kendimi suçlu hissediyordum ne kadar ailenin suçu olsa da o kağıdı otoparktan çıkmadan önce de görebilirdim.Bir süre kendime kızdım keşke dedim keşke o gece orada kalsaydım. Bu olayın ardından yıllık iznimi kullandım ve bir müddet insanlardan uzak bir yerde tatile çıktım.

Kısaca sözüm şudur ki : Çocuklarımız bizim geleceğimizdir, bizi yansıtır.Lütfen onlara baskı uygulamayalım.Herkesin içerisinde küçük düşürmeyelim.
Çocuğumuzu Özgüvenli Yetiştirelim.Çocuğumuzla Vakit Geçirelim.Çocuğumuzu destekleyelim ve böylece özgüvenini sağlayalım. Çocuğumuzun ilerleyen zamanlarda korkmaması için düştüğünde ve kendisi ile ilgili üstesinden gelebileceği bir olayda yardımcı olmayalım ki korkularının üstüne gitmeyi ve onları yenmeyi öğrenebilsin....
 

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Güzel bir yazı olmuş, başarılar. :)
 
Yarışmada başarılar dostum. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri
Üst