Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

TOPLUM SPOTLIGHT: JZR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uruk-Hai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 487

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Büyük şeylerin mütevazi başlangıcı var. En delice hava arkaya çift dokunuşlarını çekmeyi öğrenmek, sadece dört tekerleğin yerine sıkıca yerleştirilmiş yavaş hareket eden bir topa vurmaya çalışmakla başlar. Rocket League topluluğunun en büyük içerik yaratıcılarından biri olmak - görünüşte imkansız serbest stil hedefleri üreten biri - futbolda serbest vuruş yapan birisinin hızlıca yüklenmesiyle başlayabilir. Bu Joni "JHZER" Humaloja (şimdi sadece "JZR" olarak bilinir). Sanal sahada mümkün olanın sınırlarını zorlamadan önce, bu kesinlikle anten dışı askının YouTube kariyerine nasıl başladığıdır.

İlk yüklemesi, Finlandiya'daki Nummela kentinde futbol becerilerini geliştirdiği basit, tek kameralı bir videosuydu. Rocket League'in becerilerini bir kariyere dönüştüren pek çok kişi gibi, JZR'nin futbol sevgisi de video oyununa açılan bir kapı olduğunu kanıtladı. JZR izleyicilerine Rocket League lobisindeki en iyi oyunculardan biri olarak göstermeden önce, Süpersonik Akrobatik Roketle Çalışan Savaş Arabalarının (SARPBC) temellerini öğrenerek başladı. Bu, JZR'nin ciddiye almaya başladığı ilk oyun olduğu ortaya çıktı.

JZR, “SARPBC'yi baştan beri çok ciddi bir şekilde oynamaya başladım” dedi. “Oyunu çok sevdim çünkü gerçek sporlara çok benziyordu. Arabanın kontrolünü tamamen siz aldınız. SARPBC, oyunculara araba, gçlendirme ve topu verdi. Oradan, onlarla yapabileceklerinizle ilgili. En son oynadığınız bir şeyle nasıl mücadele ettiğinizi farkettiğinizde en iyi duygudur ve şimdi onunla daha rahat edersiniz. Gurur duyuyorsunuz ve bir sonraki şeyi geliştirmek istiyorsunuz. "

JZR.jpg

Bu gelişme sonunda YouTube'daki en çılgın Rocket Ligi hedeflerinden bazıları da dahil olmak üzere içeriğin oluşturulmasına yol açacaktır. YouTube kanalı tamamen kapanmadan önce, JZR, rüyasına rağmen YouTube'un kariyer yolu olup olmadığından emin değildi. Futbol ilk YouTube yüklemesi ve rekabete olan sevgisinin başlangıcı olsa da, 9 yıl oynadıktan sonra kolejine odaklanmak için kramponları kapatmaya karar verdi. O zaman amaç, nano bilimi okumak için üniversiteden üniversiteye gitmek idi (üniversite Finlandiya'daki kolejden sonra gelir). Yüksek öğretim hokkabazlık ederken bile, kolej boş zaman kazandırdı ve boş zaman SARPBC ile dolmaya başladı. Ancak, henüz her şeyi bırakıp SARPBC'yi kucaklayamadı.

Üniversiteden sonra, Finlandiya'daki 18 yaşın üzerindeki tüm erkekler için bir hükümet görevi olan askerlik hizmetini tamamlamanın zamanı gelmişti. Donanma İzcisi olarak görev yapan JZR, bunu hayatının en zor zamanlarından biri olarak nitelendirmesine karşın, kendisine disiplini ve saygısını öğretmek için verdiği hizmeti kredilendirdi.

Askerlik sonrası JZR kendisini bir dönüm noktasında buldu. Üniversiteye geri döndü, ama SARPBC'ye olan tutkusu hâlâ oyalandı. Bir YouTube kanalı için düzenli olarak video oluşturmak tek başına kolay bir iş değildir. JZR, videolarını düzenlemeyi kendisine öğretti ve devam ederken yeni teknikler öğrenmesi gerekti. Bir üniversite kursu atmak kimyada nanobilim okuyor yük ve oldukça ince gerilmiş almak için bir reçete var. O zaman geleneksel yolla sıradışı olanı arasındaki karara varmak zorunda kaldı.

“Hala üniversitedeyim, ancak içerik oluşturma konusuna odaklanmak için bir yıllığına zaman ayırdım. Gerçek hayallerimin olduğu yer” dedi. Sevdiklerinize destek vermek her zaman yardımcı olur ve JZR de buna sahip olduğunu söylüyor. “Ailem çok destekleyici ve beni her zaman hayatta yapmak istediklerimi yapmam konusunda cesaretlendiriyor. Zaten oyun oynamaktan ne kadar zevk aldığımı ve bundan önce uzun süre video çektiğimi biliyorlardı. Kanalın başarısı. "

Şimdi, Rocket League ve içerik yaratma üzerine lazer odaklı olan JZR, hem oyun alanında hem de kanalında oyununu yükseltmekle ilgili. Sahneye "freestyling" olarak bilinen çılgın tamircilerle geldi. Freestyling, oyuncuların mümkün olan en flaşlı şekilde hedeflere gitmesidir. O ve ortağı MK, pratikte Rocket League sihirbazları olup, havada birden fazla kez döndürürken, birbirleriyle gülünç geçiş oyunları oynarlar. JZR ve MK'nin ortaklığı, Nixus adlı bir freestyling ekibinin parçası olduklarında üç yıl öncesine kadar uzanıyor.

“Birlikte oynadığımız ilk oyundan ne kadar iyi geçtiğini gördüm. Harika bir kimyaya sahibiz. O zamandan beri oynuyoruz ve durmadık. Bugünlerde en iyi arkadaşlarımdan biri. gerçek hayatta birkaç kez ve hayatımın bir parçası olduğu için gerçekten mutluyum. " JZR, kanalı ve MK ile olan oyun stili, serbest bırakmaya odaklanmaya başladığında, kendisini “serbest bırakıcı” olarak adlandırmaktan uzaklaştırmaya çalıştığını itiraf ediyor.

“2011'de SARPBC'de serbest bırakmaya başladım. Montajlar için havada deli gibi dönerken gol atmanın iyi olacağını düşündüm, çünkü insanlar o zamanlar gerçekten yapamadılar. İzleyicilerim hedefleri sevdiler, bu yüzden farklı numaralar ortaya koyuyorlardı. Bugünlerde Roket Liginde tutkum daha rekabetçi, bu yüzden uzun zamandır freestyler olmadım. Artık bilerek yeni numaralar bulmuyorum. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama aynı zamanda hareket halindeyken doğaçlama yapıyorum. " JZR hala en serbest bırakma sahnesini izlemeyi seviyor ve özellikle MuiricleS gibi diğer içerik içerik oluşturucuların hedeflerine sahip.

JZR2.jpg

Video üretmediğinde, JZR, Rocket League'in rekabetçi sahasında dikkat çekti. 2017'de feshedilmiş FlipSid3 Taktikleri'nin bir parçasıydı ve bu rekabetçi ateşe yakıt ikmali yapmak istiyor. Kısa bir süre önce Rival Series'in AB Play-In aşamasında bu sezon yarıştı. JZR, "Uzun bir süredir rekabet etmeyen bir süre sonra buna tekrar odaklanmaya başladım ve kendimi oyuncu olarak geliştiriyorum" dedi. "Freestyling'den daha fazla rekabetin önemli noktalarını yapıyorum, bu yüzden bu vurgulanan videoları ve rekabeti kolaylaştırmak daha kolay."

Bir YouTube kanalı için rekabet ediyor, pratik yapıyor veya içerik oluşturuyor olsun, Rocket League'in bu kadarını oynamanız tükenmeye yol açabilir. JZR de bunu örtbas etti. Kendisini rahatlatmak için zaman ayırmaya çalışıyor ya da Rocket League dışında başka bir şey dinleyebiliyor. “Boş zamanlarımda elimden geldiğince kendime iyi bakmaya çalışıyorum” dedi. "Spor salonunda egzersiz yapmak ve koşmak, bunu yapmak için en sevdiğim yöntemlerdir ve hala eğlence için futbol oynuyorum." Sadece birkaç isim vermesi gereken, MK tarafından Günışığı Ölü, Tekken, CounterStrike: Global Ofensive, Call of Duty ve Overwatch gibi diğer takım arkadaşlarıyla oyun oynamaktan hoşlanıyor.

Eğlence için oynadığı tüm oyunlarda bile, Rocket League hala JZR'nin dayanak noktası. Becerilerini geliştirmek, mümkün olanın sınırlarını zorlamak ve başkalarına bu üst düzeydeki rekabete nasıl gireceğine dair öğretici videolar ile oyunlarını yükseltmelerinde yardımcı olmak için her zaman geri döner. “Neredeyse 10 yıldır Rocket League ve SARPBC oynuyor olmama rağmen hala iyi hedefler hakkında çok endişeliyim. Bu sadece hedeflerin daha iyi olmaya devam ettiğini ve bu düşüncenin beni mutlu ettiğini gösteriyor.”

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri