mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Clint SRC si olmayan server filese Client Yapılabilir mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rayso45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 297

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhabalar bugün server fileslerimi incelerken eskiden birinden aldığım filesi buldum ama pack oto-pack a bağlı ve elimde Src side yok bunu açmamın bir yolu var mı yeni bir client ile ?

Çözüm
Merhabalar bugün server fileslerimi incelerken eskiden birinden aldığım filesi buldum ama pack oto-pack a bağlı ve elimde Src side yok bunu açmamın bir yolu var mı yeni bir client ile ?
Aynı Sistemleri Eklersen olabilir, ama packet.h'daki paketler ve server files'in core dosyasındaki paketlerin uyuşması gerekiyor. Biri ters ise büyük sıkıntı oluşturabilir
Aynı Sistemleri Eklersen olabilir, ama packet.h'daki paketler ve server files'in core dosyasındaki paketlerin uyuşması gerekiyor. Biri ters ise büyük sıkıntı oluşturabilir

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri